Πώληση Μεζονέτα 61τ.μ. - Καλυδονία, Κολυμβάρι

Ζητούμενη τιμή: 185000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Κολυμβάρι, Καλυδονία

185,000 €

Ν. Χανίων, Κολυμβάρι, Καλυδονία

ID: 231671035-53

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

61

Έτος Κατασκευής

2015

Όροφος

Ισόγειο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ από τον Χαρίτο Μαυριδάκη και την RE/MAX Specialists.

Μεζονέτα 61 τ.μ. στην Καλυδονία. Είναι κατασκευής του 2015, σε οικόπεδο 174τ.μ με ιδιωτική πισίνα και αυλή στο πίσω μέρος που μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα σε ένα άνετο μπάρμπεκιου. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αποτελείται από κουζίνα, wc, σαλόνι και υπνοδωμάτιο σε ενιαίο χώρο και ένα ακόμα υπνοδωμάτιο στον όροφο. Διαθέτει θέρμανση με παραδοσιακή ξυλόσομπα, ένα κλιματιστικό στον ενιαίο, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου σε τέλεια κατάσταση με διπλά τζάμια και σήτες, εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης ενώ υπάρχει και μερική αυτονομία στο ρεύμα καθώς έχει τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό με μπαταρίες.

Η μεζονέτα δίνεται με όλη την υπάρχουσα επίπλωση και τις ηλεκτρικές συσκευές. Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα παραδοσιακό καφενείο- μίνι μάρκετ ενώ πολύ κοντά στο σπίτι υπάρχει ο κόμβος στην εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου από όπου μπορείτε να μεταβείτε σε 28 λεπτά οδήγησης στα Χανιά, σε 26 λεπτά στη Σούδα, σε 38 λεπτά στο αεροδρόμιο των Χανίων, σε 6 λεπτά στο Κολυμπάρι και σε 14 λεπτά στην Κίσσαμο, το ακίνητο βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε πολλά γραφικά χωριά και τις διασημότερες παραλίες παραλίες της δυτικής Κρήτης (Γραμβούσα, Μπάλο, Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα κ.α). Πρόκειται για ένα διαμέρισμα σε άριστη κατάσταση έτοιμο να κατοικηθεί άμεσα ή να αποδώσει ένα αρκετά ελκυστικό εισόδημα σε βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαυριδάκης Χαρίτος +30 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.