Πώληση Μεζονέτα 131τ.μ. - Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Μηλιές

Ζητούμενη τιμή: 165000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μηλιές, Άγιος Γεώργιος Νηλείας

165,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μηλιές, Άγιος Γεώργιος Νηλείας

ID: 230941015-164

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

131

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2014

Σύμβουλοι επένδυσης ακινήτων : Δήμος Χατζής, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή Διατίθεται προς πώληση, κατά αποκλειστικότητα, στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας Πηλίου, νεόδμητη πολυτελής μεζονέτα σε συγκρότημα εξοχικών κατοικιών με εξαιρετική αμφιθεατρική θέα στον Παγασητικό κόλπο και στον ορεινό όγκο της περιοχής. Πρόκειται για κατοικία κατασκευής του 2014, υψηλού κατασκευαστικού επιπέδου με παραδοσιακή Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, Νότιου προσανατολισμού, σε οικόπεδο αποκλειστικής χρήσης 112 τ.μ. με μία θέση στάθμευσης. Η οικία είναι τριών επιπέδων με πανοραμική θέα από κάθε επίπεδο, συνολικής επιφάνειας χώρων 131 τ.μ., τα οποία αναλύονται ως εξής : υπόγειο 47 τ.μ., ισόγειο 46 τ.μ., πρώτος όροφος 38 τ.μ. Στο ακίνητο αυτή την στιγμή υπολείπονται η τελική επίστρωση των δαπέδων, η κουζίνα και τα είδη υγιεινής αλλά παραδίδεται πλήρως αποπερατωμένο με τα εξής χαρακτηριστικά

Το ισόγειο θα αποτελείται από το καθιστικό με τζάκι, την κουζίνα και ένα μπάνιο. Ο πρώτος όροφος θα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Το υπόγειο θα αποτελείται χώρο γενικής χρήσης, το λεβητοστάσιο και ένα μπάνιο. Τα δάπεδα του υπογείου και του ισογείου θα είναι από πλακάκια Οι εξώστες και η θέση στάθμευσης είναι στρωμένα με πηλιορείτικες πλάκες. Η επικάλυψη της οροφής έγινε με πέτρα Πηλίου επί πλάκας οπλισμένου σκυροδέματος. Το ακίνητο είναι ενεργειακά κατασκευασμένο, διαθέτει ξύλινα μασίφ κουφώματα εξαιρετικής αντοχής με αντικουνουπικές σίτες, θωρακισμένη πόρτα υψηλής ασφαλείας και εξαιρετικής αντοχής με κλειδαριά ασφαλειας, θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας, καυστήρα πετρελαίου, τριφασικό ρεύμα, δορυφορική κεραία, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με κάμερες και σηπτικό και απορροφητικό φρεάτιο λυμάτων. Ο αύλειος χώρος του ακινήτου (44 τ.μ.) είναι στρωμένος με πλάκες πέτρας Πηλίου και ο περιβάλων χώρος φύτευσης (22 τ.μ.) με γκαζόν και διαθέτει αυτόματο πότισμα.

Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι άμεση καθώς εφάπτεται με τον κεντρικό δρόμο και γίνεται από παράπλευρο τσιμεντόδρομο ήπιας κλίσης. Η θέση του ακινήτου παρέχει στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τόσο τους παράκτιους οικισμούς και τις παραλίες του Πηλίου όσο και τους ορεινούς παραδοσιακούς οικισμούς του. Η στρατηγική θέση του ακινήτου με την εντυπωσιακή θέα στον Παγασητικό κόλπο, η εύκολη πρόσβαση, η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής και η μικρή απόσταση από τις παραλίες του Παγασητικού αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της κατοικίας και κίνητρο για μια πετυχημένη αγορά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.