Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1182τ.μ. - Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Μηλιές

Ζητούμενη τιμή: 22000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Μηλιές, Άγιος Γεώργιος Νηλείας

22,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μηλιές, Άγιος Γεώργιος Νηλείας

ID: 230941078-39

Τετραγωνικά Μέτρα

1182

Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων : Χριστοδούλου Ανδρέας μέλος ομάδας Σιάνος- Παπαγεωργίου.

Διατίθεται προς πώληση ένα ιδιαίτερα ελκυστικό οικόπεδο στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στη θέση Άγιος Γεώργιος Νηλείας. Αυτό το εντυπωσιακό οικόπεδο εκτείνεται σε έκταση 1.182 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση.

Το ακίνητο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω ενός ασφαλτωμένου δρόμου, προσφέροντας άνεση και προσβασιμότητα. Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, η οποία παρέχει ένα πανοραμικό και γαλήνιο τοπίο. Οι διαστάσεις του οικοπέδου, με πρόσοψη 50 μέτρα και βάθος 43 μέτρα, καθώς και η αμφιθεατρική και επικλινής του μορφολογία, το καθιστούν ιδανικό για διάφορες από επενδυτικές ευκαιρίες

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, ενώ θα χαρώ να σας καθοδηγήσω προσωπικά σε κάθε βήμα της επενδυτικής αυτής διαδικασίας.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.