Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2456τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 128000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

128,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671005-154

Τετραγωνικά Μέτρα

2456

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 2456 τ.μ. στην Κίσσαμο.

Αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία για όσους θέλουν να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους σε μια καταπράσινη τοποθεσία με εκπληκτική, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται εντός περιμετρικής ζώνης και έχει ήδη εκδοθεί οικοδομική άδεια, καθιστώντας το ιδανική επένδυση για όσους θέλουν να χτίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Η πρόσβαση στο οικόπεδο παρέχεται μέσω δουλείας διόδου, που απέχει 250 μέτρα από την άσφαλτο, εξασφαλίζοντας ευκολία στη μεταφορά και ιδιωτικότητα. Το οικόπεδο διαθέτει και 20 μεγάλα ελαιόδεντρα.

Η τοποθεσία του είναι βολική καθώς απέχει 6 χιλιόμετρα (8 λεπτά με το αυτοκίνητο) από το κέντρο της Κισσάμου, 11 χιλιόμετρα (30 λεπτά με το αυτοκίνητο) από το Μπάλο και 8 χιλιόμετρα (12 λεπτά με το αυτοκίνητο) από τα Φαλάσαρνα. Επιπλέον, σε μόλις 1 χιλιόμετρο μακριά, βρίσκονται αρτοποιείο, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικο, κάνοντας την καθημερινή ζωή άνετη και χωρίς προβλήματα. Συνολικά, αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία να χτίσετε ένα εκπληκτικό σπίτι σε μια όμορφη τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση στις τοπικές ανέσεις και εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το καταπράσινο τοπίο.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6995030108 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.