Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 875τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

330,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671015-182

Τετραγωνικά Μέτρα

875

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists Chania και τον Νίκο Πλατσάκη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 875τμ, εντός οικισμού, στον Πλατανιά Χανίων. Το οικόπεδο βρίσκεται σε πολύ καλή θέση μέσα στον οικισμό του Πλατανιά, είναι επίπεδο, διαθέτει αρκετά μεγάλη πρόσοψη σε δημοτική οδό και είναι περιφραγμένο. Το ακίνητο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα με μέγιστη δυνατή δόμηση 400 τμ για κατοικία και για επαγγελματική χρήση ανάλογα την νομοθεσία κατά περίπτωση, κατάλληλο είτε για ιδιωτική χρήση είτε για επαγγελματική χρήση ακόμη και για επένδυση - τοποθέτηση χρημάτων.

Ο Πλατανιάς είναι ένα εξαιρετικά αναπτυσσόμενο μέρος με σταθερή ανάπτυξη, οργανωμένες παραλίες, τράπεζας, κάθε είδους εμπορικά καταστήματα, ταβέρνες, κέντρα διασκέδασης, καφέ μπαρ, μάρκετ, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αθλητικούς χώρους κ.α. Η πόλη των Χανίων είναι μόλις 9 χιλιόμετρα, το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης 20 χιλιόμετρα και το λιμάνι της Σούδας 17 χιλιόμετρα.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6987050294 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.