Πώληση Μονοκατοικία 81τ.μ. - Καραγάτς, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 78000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Βόλος, Καραγάτς

78,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Καραγάτς

ID: 230941123-14

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

81

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Μαρία Κωστοπούλου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή στον Βόλο.

Διατίθεται αποκλειστικά απο την ομάδα μας προς πώληση μονοκατοικία στην περιοχή Καραγάτς του Βόλου, με κωδικό ακινήτου 25316-9434. Η ισόγεια κατοικία, η οποία καλύπτει μια επιφάνεια 81 τετραγωνικών μέτρων, είναι χτισμένη σε ένα οικόπεδο 118 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας αρκετό χώρο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Η κατοικία διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα πλήρες μπάνιο. Κατασκευασμένη το 1975, η μονοκατοικία παρουσιάζει μια σταθερή και αξιόπιστη δομή με ενεργειακή κλάση Ε.

Στον εξοπλισμό της συμπεριλαμβάνεται ατομική θέρμανση με αέριο, παράθυρα με κουφώματα αλουμινίου και πατώματα καλυμμένα με πλακάκια. Επίσης, η κατοικία εξοπλίζεται με εντοιχισμένες ντουλάπες που προσφέρουν πρακτική αποθηκευτική λύση. Μια ευρύχωρη αποθήκη προσθέτει πρόσθετο χώρο αποθήκευσης.

Αυτή η μονοκατοικία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν ένα σπίτι με άνεση και λειτουργικότητα σε μια ήσυχη και ευχάριστη περιοχή του Βόλου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.