Πώληση Eπαγγελματικό Kτήριο 1500τ.μ. - Γαϊτάνι, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 2150000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Γαϊτάνι

2,150,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Γαϊτάνι

ID: 232121002-36

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

1500

Έτος Κατασκευής

1995

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται επαγγελματικό κτίριο 1500 τ.μ., που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο, λίγο έξω από την πόλη της Ζακύνθου, εντός οικοπέδου 3 στρεμμάτων. Η θέση του είναι προνομιακή, αφού βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του νησιού, όπου διατηρούνται πολλές μεγάλες επιχειρήσεις.
Το κτίριο αποτελείται από τρία επίπεδα: 500 τ.μ. ισόγειο, 500 τ.μ. πρώτος όροφος και 500 τ.μ. πατάρι, το οποίο εξυπηρετεί ιδανικά ως χώρος αποθήκευσης. Στο εσωτερικό του κτιρίου υπάρχουν 2 τουαλέτες και 2 ανελκυστήρες, ένας για εμπορεύματα και ένας για την εξυπηρέτηση πελατών και προσωπικού. Η πρόσοψή του στον κεντρικό δρόμο ανέρχεται σε 50 μέτρα και διαθέτει 3 βιτρίνες σε αυτήν την πλευρά. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του κτιρίου περιλαμβάνονται ο κλιματισμός, τα κουφώματα αλουμινίου, τα πλακάκια στο πάτωμα, οι θέσεις στάθμευσης και η ράμπα εκφόρτωσης. Ο εξωτερικός χώρος είναι εντυπωσιακός, καθιστώντας το κτίριο επιβλητικό και ελκυστικό για κάθε περαστικό. Επιπλέον, παρέχονται πολλαπλές θέσεις στάθμευσης στον εξωτερικό χώρο.
Το οικόπεδο, με έκταση 3000 τ.μ., διαθέτει ακόμη δυνατότητα δόμησης έως 700 τ.μ., προσφέροντας ευέλικτες επιλογές στο νέο ιδιοκτήτη. Η ιδανική τοποθεσία του, μόλις 500 μέτρα από την πόλη της Ζακύνθου, καθώς και η υψηλή εμπορική κίνηση στην περιοχή, το καθιστούν αξιόλογη επένδυση. Είτε αποφασίσει ο νέος ιδιοκτήτης να το χρησιμοποιήσει για προσωπική χρήση και εκμετάλλευση, είτε να το εκμισθώσει για επιχειρηματικούς σκοπούς, η ευκαιρία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες στο χώρο της επιχειρηματικότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ράμπα εκφόρτωσης

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.