Πώληση Μονοκατοικία 150τ.μ. - Κάτω Βαλσαμόνερο, Νικηφόρος Φωκάς

Ζητούμενη τιμή: 45000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νικηφόρος Φωκάς, Κάτω Βαλσαμόνερο

45,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Νικηφόρος Φωκάς, Κάτω Βαλσαμόνερο

ID: 231661008-77

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

Ισόγειο

Στο χωριό Κάτω Βαλσαμόνερο,  μόλις 15χλμ  από την πόλη του Ρεθύμνο, διατίθεται προς πώληση μια παραδοσιακή παλιά μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 150τμ., η οποία χρήζει ολικής ανακαίνισης.
Το κτίριο, βρίσκεται σε οικόπεδο 510τμ, αποτελείται από τέσσερα τμήματα και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ όμορφη μονοκατοικία, με όμορφους εξωτερικούς χώρους .Αρχικά στην είσοδο του κτηρίου βρίσκεται ο ενιαίος χώρος, ο οποίος βλέπει στον κεντρικό δρόμο του χωριού.  Στην συνέχεια βρίσκεται ένας μικρότερος χώρος ο οποίος επικοινωνεί με τα υπόλοιπα  τμήματα και με τις αυλές του ακινήτου. Ο εξωτερικός χώρος είναι 350τμ και μπορεί να διαμορφωθεί με ποικίλους τρόπους. Η κατοικία  θεωρείται μια αξιόλογη επενδυτική ευκαιρία εξαιτίας της τοποθεσίας της μέσα στο χωριό αλλά και μια πολύ καλή επιλογή για ιδιοκατοίκηση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Δάσος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.