Πώληση Μονοκατοικία 163τ.μ. - Άγιος Νικόλαος, Ανάβυσσος

Ζητούμενη τιμή: 260000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ανάβυσσος, Άγιος Νικόλαος

260,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Ανάβυσσος, Άγιος Νικόλαος

ID: 232161001-84

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

163

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1988

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 6-250 - Ανάβυσσος Άγιος Νικόλαος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 163 τ.μ. σε οικόπεδο 1440 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1988 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο απόσταση από πόλη 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα απόσταση από μετρό 23500 μέτρα - Τιμή: 260.000 €

ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ.
Σε ένα οικόπεδο 1440 τ.μ. που περιβάλλεται από το πλούσιο πράσινο των πεύκων και την απαράμιλλη γοητεία της φύσης, βρίσκεται μια εξαιρετικά άνετη κατοικία συνολικής έκτασης 163 τ.μ. Αυτή η κατοικία, που χρησιμεύει τόσο ως μόνιμη κατοικία όσο και ως καταφύγιο διακοπών, αποτελείται από κύριους χώρους διαβίωσης στο ανώτερο επίπεδο 114,34 τ.μ. και στο ισόγειο 49,11 τ.μ., μαζί με βοηθητικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 6,94 τ.μ. Το ακίνητο απέχει περίπου 800 μέτρα από οργανωμένες και μη οργανωμένες παραλίες. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία περίπου 25 λεπτά (31 χλμ.) από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και περίπου 30 λεπτά (26,8 χλμ.) από τον σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Κορωπί. Τοποθετημένο σε ένα σημείο που συνδυάζει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής χωρίς πλήρη αποξένωση από την πόλη, το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα στην αγορά της Αναβύσσου, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση σε βασικές προμήθειες ανά πάσα στιγμή. Η αυτονομία στην υδροδότηση, χάρη στην ύπαρξη πηγής, αποτελεί βασικό παράγοντα για τη συντήρηση του κήπου και των οπωροφόρων δέντρων. Η κατασκευή του σπιτιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τοποθεσία του, εναρμονιζόμενη απόλυτα με τη ζωή στη φύση. Παρουσιάζει μια επιλογή για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής που καταπραΰνει τις πιέσεις και τα άγχη της καθημερινότητας, προσφέροντας ηρεμία και ιδιωτικότητα. Έτοιμο να υποδεχτεί τους οικοδεσπότες και να ικανοποιήσει την ανάγκη για γαλήνη και απομόνωση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.