Πώληση Αγροτεμάχιο 4020τ.μ. - Σανή, Κασσάνδρα

Ζητούμενη τιμή: 265000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Κασσάνδρα, Σανή

265,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Κασσάνδρα, Σανή

ID: 231581015-184

Τετραγωνικά Μέτρα

4020

Κωδικός ακινήτου: 99-1754

Πωλείται αποκλειστικά από τη RE/MAX Analogia άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο 4.020 τ.μ. στην περιοχή Σάνη Κασσάνδρας σε πανέμορφη προνομιακή τοποθεσία εντός ΓΠΣ και απέχει μόλις 2χλμ. από τη θάλασσα και το Sani Resort.

Βρίσκεται σε μια πανέμορφη περιοχή με εξωτική ομορφιά και εύκολη πρόσβαση σε παραλίες και τουριστικά αξιοθέατα. Είναι ιδανικό για την ανέγερση εξοχικών ενοικιαζόμενων κατοικιών ή ενός συγκροτήματος βίλων. Έχει επαρκή χώρο για προσθήκη παροχών όπως πισίνες, κήπους και ανέσεις για τους επισκέπτες. Η περιοχή απολαμβάνει υψηλή τουριστική ζήτηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αξιόλογη απόδοση επενδυτικού κεφαλαίου. Προσφέρει επίσης μια εξαιρετική επιλογή για προσωπική χρήση.

Η δυνατότητα ανοικοδόμησης είναι 200 τ.μ. 
Υπάρχουν 3 αρχιτεκτονικες μελέτες σε επίπεδο προμελέτης και έχει κατατεθεί βεβαίωση όρων δόμησης στην Υπηρεσία Δόμησης Μουδανίων.
Οι επιλογές που υπάρχουν είναι ως εξής:
4 μικρότερες κατοικίες + βοηθητικό χώρο  ή
3 κατοικίες + βοηθητικό χώρο  ή
2 μεγαλύτερες κατοικίες + 2 βοηθητικούς χώρους

Έχει πρόσωπο σε κοινόχρηστο ασφαλτοστρωμένο δρόμο και προσφέρει άμεση σύνδεση στο δίκτυο  ΔΕΗ. Προερχόμενο από διανομή υπουργείου γεωργίας.  Δεν οφείλει εισφορά σε γη και χρήμα. Άμεσα μεταβιβάσιμο.  

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες και να εξερευνήσετε αυτήν τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία στην όμορφη Χαλκιδική. 

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης. Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX. Υπεύθυνος Συνεργάτης: Βορεάδου Φαίη. 2310437799, 6977766465 E: fvoreadou@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.