Πώληση Μεζονέτα 200τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 400000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

400,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161005-7

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

200

Έτος Κατασκευής

2011

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 4-266 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2011 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, πισίνα, προεγκατάσταση Α/C, θέρμανση ανα επίπεδο, προεγκατάσταση συναγερμού, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, BBQ, Roof Garden, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 700 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 18000 μέτρα απόσταση από μετρό 14000 μέτρα - Τιμή: 400.000 € Αφεθείτε στην επιτομή της παραθαλάσσιας πολυτέλειας με αυτή την εκπληκτική μεζονέτα 200 τ.μ. που βρίσκεται στην καρδιά του Πόρτο Ράφτη, μόλις 700 μέτρα μακριά από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Με τρία σχολαστικά σχεδιασμένα επίπεδα, αυτή η κατοικία προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό κομψότητας και λειτουργικότητας.
Μπαίνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο, ανακαλύψτε ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα που διαθέτει ένα πολυτελές κύριο υπνοδωμάτιο, ένα άνετο σαλόνι και έναν βολικό αποθηκευτικό χώρο, που υπόσχεται ιδιωτικότητα και άνεση για τους επισκέπτες ή τα μέλη της οικογένειας.
Το ισόγειο σας καλωσορίζει με ένα ευρύχωρο σαλόνι διακοσμημένο με τζάκι ενσωματωμένο άψογα με κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα ιδανική για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες. Ένα WC επισκεπτών προσθέτει στην άνεση αυτού του επιπέδου.
Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, σας περιμένουν δύο όμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας master σουίτας που συνοδεύεται από ένα πολυτελές μπάνιο, εξασφαλίζοντας ηρεμία και χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα.
Ανεβείτε περαιτέρω στη βεράντα του τελευταίου ορόφου που εκτείνεται 40 τ.μ., όπου ένας χώρος μπάρμπεκιου και μια εγκατάσταση πέργκολας προσκαλούν να δειπνήσετε και να χαλαρώσετε στην ύπαιθρο, ενώ απολαμβάνετε πανοραμική θέα στο γύρω τοπίο.
Αυτή η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ανελκυστήρα τριών επιπέδων για εύκολη πρόσβαση σε όλο το σπίτι. Αγκαλιάζοντας τη σύγχρονη άνεση, το σύστημα έξυπνου σπιτιού επιτρέπει τον απρόσκοπτο έλεγχο διαφόρων λειτουργιών, εξασφαλίζοντας άνεση και αποτελεσματικότητα στα χέρια σας. Επιπλέον, ανέσεις όπως μία θέση στάθμευσης, δορυφορική κεραία και  σύστημα συναγερμού ενισχύουν την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, ολοκληρώνοντας την επιτομή της εκλεπτυσμένης παραθαλάσσιας ζωής.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

WC

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.