Πώληση Μεζονέτα 240τ.μ. - Ιωάννινα, Ν. Ιωαννίνων

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα

450,000 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα

ID: 232171018-3

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

240

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

2ος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ RE/MAX DIRECT. Πωλείται μεζονέτα 2ου ορόφου με μοναδική θέα στη Λίμνη των Ιωαννίνων. Αποτελείται από 3 επίπεδα εκ των οποίων το ένα είναι σοφίτα. Επίσης, διαθέτει 2 θέσεις κλειστού πάρκινγκ. Η μεζονέτα είναι σε άριστη κατάσταση και η θέα της απεριόριστη και μοναδική ως προς την πόλη και τη λίμνη Ιωαννίνων. Αποτελείται από τους εξής χώρους: Στον 1ο επίπεδο (2ος όροφος), υπάρχει μεγάλο σαλόνι - τραπεζαρία με τζάκι, μοντέρνα κουζίνα, μικρή αποθήκη και WC. Τέλος, μπροστά από το σαλόνι υπάρχει ευρύχωρη βεράντα με υπέροχη θέα τη λίμνη, ενώ διαθέτει ανεξάρτητο μπαλκόνι/βεράντα στην πλευρά της κουζίνας. Στο 2ο επίπεδο (3ος όροφος) θα βρείτε, ένα master υπνοδωμάτιο με βεστιάριο και μπάνιο με τζακούζι, 2 υπνοδωμάτια, καθώς και ένα ακόμη μπάνιο. Η θέα στη λίμνη, από το master υπνοδωμάτιο είναι μοναδική. Το κάθε δωμάτιο έχει ανεξάρτητο μπαλκόνι. Τέλος, στο 3ο επίπεδο, υπάρχει ευρύχωρη σοφίτα η οποία διαθέτει ξεχωριστό μπάνιο ενώ οι τοίχοι είναι υπενδεδυμένοι με ξύλο. Το 1ο και το 2ο επίπεδο έχουν ξεχωριστή είσοδο στο κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο, πρόβλεψη που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο της μεζονέτας, να την χωρίσει σε 2 διαφορετικά διαμερίσματα, εφόσον το επιθυμεί. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, έχει σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου και τα δάπεδα είναι ξύλινα, το δε μπάνιο του master bedroom έχει δάπεδο από ξυλεία θαλάσσης. Ο χώρος στάθμευσης αποτελείται από 2 θέσεις κλειστού πάρκινγκ.

Η πολυκατοικία είναι δύο όψεων, φωτεινή και η μεζονέτα διαμπερής. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και πλησίον της κεντρικής Λεωφόρου Δωδώνης. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά και η θέση του ακινήτου το καθιστούν μοναδικό για μόνιμη κατοικία.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

WC

Διαμπερές

Τζάκι

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέσεις Parking: Δύο

Τοποθεσία: Κέντρο

Θέα: Λίμνη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πόρτα ασφαλείας

Δίκτυο Τηλεφώνου

Πρόσοψης

Δορυφορική κεραία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Ανελκυστήρας

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.