Πώληση Διαμέρισμα 50τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 149000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

149,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161005-4

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 4-144 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΖΗΚΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 6 τ.μ., τζάκι, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 149.000 € Αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα βρίσκεται στη γαλήνια γειτονιά του Πόρτο Ράφτη και προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό παραθαλάσσιας διαβίωσης και μοντέρνας άνεσης. Με συνολική επιφάνεια 50 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το στολίδι είναι σκαρφαλωμένο με χάρη στον πρώτο όροφο, μόλις 150 μέτρα μακριά από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας.
Κατασκευασμένο το 2007, αυτή η κατοικία αποπνέει διαχρονική κομψότητα. Το εσωτερικό διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα φωτεινό σαλόνι που συνδέεται άψογα με μια ενιαία κουζίνα και ένα μπάνιο.
Αφεθείτε στη ζεστασιά της εξατομικευμένης θέρμανσης με πετρέλαιο, ενώ τα συρόμενα παράθυρα αλουμινίου πλαισιώνουν τη γραφική θέα. Τα λαμπερά κεραμικά δάπεδα ανοίγουν τον δρόμο προς την ηρεμία, ενώ μια στιβαρή πόρτα ασφαλείας εξασφαλίζει την ηρεμία.
Η άνεση συναντά την πολυτέλεια με ενσωματωμένες ντουλάπες, ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση και εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν άτομα με αναπηρία. Ένας αποθηκευτικός χώρος 6 τετραγωνικών μέτρων παρέχει άφθονο χώρο για τα αντικείμενα, ενώ ένα τζάκι δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για ζεστές βραδιές.
Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας με ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, που συμπληρώνεται από σύγχρονες ανέσεις, όπως ηλεκτρικές συσκευές, σίτες για έντομα και παράθυρα με διπλά τζάμια. Βγείτε έξω στο μπαλκόνι 10 τετραγωνικών μέτρων, όπου το απαλό θαλασσινό αεράκι ξυπνά για στιγμές χαλάρωσης και περισυλλογής.
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Μαρία Κόντη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 061538003000 Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Μπάνιο

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.