Πώληση Πολυκατοικία 198τ.μ. - Φορτέτσα, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Οικιστικό - Πώληση - Ηράκλειο, Φορτέτσα

390,000 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Φορτέτσα

ID: 231901015-39

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

198

Έτος Κατασκευής

1990

Όροφος

Ισόγειο

Στις παρυφές της Φορτέτσας ,ερχόμενοι από Μεσαμπελιές και στο ψηλότερο σημείο ,με την απόλυτη θέα προς την πόλη και τον κόλπο του Ηρακλείου, πωλείται ένα μοναδικό ακίνητο με εξαιρετικές δυνατότητες ανάδειξης σε μια φανταστική κατοικία-βίλλα.
Πρόκειται για μια διπλοκατοικία δύο επιπέδων του 1990 ,ισογείου και 1ου ορόφου συνολικής επιφανείας 199 τ.μ., χτισμένη σε ένα οικόπεδο 800 τ.μ. κατάφυτο από πολυετή δέντρα και καλλωπιστικά φυτά. Η θεμελίωση και η σκυρόδεση του φέροντος σκελετού έχουν γίνει καθ υπερβολή των τότε διατάξεων.
Η θέση του ακινήτου είναι ανεπανάληπτη εξασφαλίζοντας ανεμπόδιστη πανοραμική θέα 360 μοιρών προς την πόλη, τη θάλασσα και τα γύρω βουνά. Ο κήπος προσφέρεται για δημιουργία πισίνας σε διάφορα σημεία, να σημειωθεί ότι το  ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, και η τιμή είναι ελαφρώς συζητήσιμη.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάθεση ή διεκδίκηση ακινήτου, καθώς και για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή στην αγορά, πώληση και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (οικιστικά, εξοχικά, εμπορικά και επενδυτικά ακίνητα, οικόπεδα). Η REMAX Specialists είναι μέλος του REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου ακινήτων στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 144.000 συνεργάτες.
 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Διαμπερές

Τζάκι

Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Κήπος

Ρετιρέ

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.