Πώληση Διαμέρισμα 48τ.μ. - Κέντρο, Ιωάννινα

Ζητούμενη τιμή: 152000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ιωάννινα, Κέντρο

152,000 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Κέντρο

ID: 231351001-1368

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

48

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

6ος

Προς πώληση διατίθεται ένα νεόδμητο διαμέρισμα στον έκτο όροφο μιας υπερσύγχρονης πολυκατοικίας στο κέντρο των Ιωαννίνων, με συνολική επιφάνεια 48 τ.μ. Αυτό το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 2023 με υψηλές προδιαγραφές και ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α+. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στην οδό Ακαδημίας, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη φύση ακόμα και από το κέντρο της πόλης, με όλες της υποδομές του κέντρου να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελείται από έναν ιδανικά διαμορφωμένο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα και αντλία θερμότητας για ψύξη και θέρμανση. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να διακοσμήσουν τον χώρο όπως επιθυμούν, όπως να επιλέξουν ντουλάπες που θα θέλουν να βάλουν, καθώς η κατασκευή έχει ολοκληρωθεί και είναι δυνατές οι επιθυμητές αλλαγές. Το διαμέρισμα είναι λειτουργικό και αυτόνομο ενεργειακά, προσφέροντας ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης για νεαρά ζευγάρια και επαγγελματίες.

Επιπλέον, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση για μακροπρόθεσμη μίσθωση.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε από κοντά αυτό το ελκυστικό διαμέρισμα που είναι άμεσα διαθέσιμο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.