Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 3366τ.μ. - Παράλιο Άστρος, Βόρεια Κυνουρία

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βόρεια Κυνουρία, Παράλιο Άστρος

120,000 €

Ν. Αρκαδίας, Βόρεια Κυνουρία, Παράλιο Άστρος

ID: 231631015-13

Τετραγωνικά Μέτρα

3366

Σε μια προνομιούχο τοποθεσία με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση, διατίθεται προς πώληση ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο έκτασης 3.366 τ.μ. με οικοδομική άδεια σε ισχύ. Είναι επίπεδο και γωνιακό, με τη μία πρόσοψη σε κεντρικό δρόμο και την άλλη σε χωμάτινη αγροτική οδό. Είναι φυτεμένο με εκπληκτικές υπεραιωνόβιες ελιές σε παραγωγή.

Μοναδικό χαρακτηριστικό του οικοπέδου αυτού, είναι η ενεργή άδεια οικοδομής του, σπάνιο πλεονέκτημα συγκριτικά με τα αντίστοιχα εκτός σχεδίου οικόπεδα της περιοχής. Μάλιστα οι πωλητές προσφέρουν δωρεάν στους νέους ιδιοκτήτες την άδεια για την οικοδόμηση δύο μονοκατοικιών με πισίνα, 90 τ.μ. έκαστη.

Το εν λόγω ακίνητο αποτελεί ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρία μιας και η οικοδόμησή του θα αποφέρει αξιόλογα κέρδη, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικό και για όσους ονειρεύονται μία σύγχρονη μονοκατοικία μέσα στη φύση και τα δέντρα, χωρίς να στερούνται καμία από τις ανέσεις της πόλης.

Από το οικόπεδο μπορεί κανείς να βρεθεί περπατώντας σε μόλις 15' στην πλαζ του Παράλιου Άστρους , ενώ το λιμάνι απέχει 3' με το αυτοκίνητο! Ένας προορισμός με έντονη επισκεψιμότητα τη θερινή περίοδο, με τα γραφικά ταβερνάκια και τα καφέ κατά μήκος του λιμανιού και της παραλίας του. Ορμητήριο θαλασσινών διαδρομών αφού τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα πανέμορφα λιμάνια και κόλποι της Πελοποννήσου, όπως Φωκιανό, Πούλιθρα, Κυπαρίσσι προσεγγίζονται με ευκολία και τόπος που φιλοξενεί πολλά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα όπως το "Estella Festival" κ.ά.

Απέχει 35' από το Ναύπλιο, 55' από το Λεωνίδιο, 1 ώρα και 25΄ από το Αεροδρόμιο Καλαμάτας και 2 ώρες από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος".

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

RE/MAX Experts, Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, τηλ. 27520 28813, e-mail: info@remax-experts.gr www.remax-experts.gr. Υπεύθυνος ακινήτου: Kούτουλας Βασίλης.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.