Πώληση Διαμέρισμα 104τ.μ. - Κέντρο, Ιωάννινα

Ζητούμενη τιμή: 321000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ιωάννινα, Κέντρο

321,000 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Κέντρο

ID: 231351001-1367

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

104

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

6ος

Κωδικός ακινήτου: A2711 - Ιωάννινα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 6 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 104.50 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 321.000 € (Κωδικός γραφείου 231351001-1367) Προς πώληση διατίθεται νεόδμητο διαμέρισμα στον έκτο όροφο υπερσύγχρονης πολυκατοικίας, βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων και έχει συνολική επιφάνεια 104,5 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 2023 με υψηλές προδιαγραφές, είναι λειτουργικό και αυτόνομο ενεργειακά. Ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α+, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο κοντά στην οδό Ακαδημίας και διαθέτει Parking.

Αποτελείται από έναν ιδανικά διαμορφωμένο χώρο καθιστικού, κουζίνας, τρία υπνοδωμάτιο όπου το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει το δικό του μπάνιο, το κεντρικό μπάνιο και μία αποθήκη. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα και αντλία θερμότητας για ψύξη και θέρμανση.

Το διαμέρισμα παρέχει τη δυνατότητα στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να διακοσμήσουν τον χώρο όπως επιθυμούν όπως να επιλέξουν ντουλάπες που θα θέλουν να βάλουν, καθώς η κατασκευή έχει ολοκληρωθεί και είναι εφικτές οι επιθυμητές αλλαγές και να παραδοθεί άμεσα.

Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία όπου μέσα στον κέντρο έχεις θέα την φύση, με όλες τις σύγχρονες υποδομές της πόλης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για οικογένειες, νεαρά ζευγάρια και επαγγελματίες, προσφέροντας ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης.

Επιπλέον, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση για μακροπρόθεσμη μίσθωση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε από κοντά αυτό το ελκυστικό διαμέρισμα που είναι άμεσα διαθέσιμο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.