Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1820τ.μ. - Κέντρο, Βουκολιές

Ζητούμενη τιμή: 75000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βουκολιές, Κέντρο

75,000 €

Ν. Χανίων, Βουκολιές, Κέντρο

ID: 231671048-63

Τετραγωνικά Μέτρα

1820

Πωλείται ένα ακόμα μοναδικό οικόπεδο που συνδυάζει εξαιρετικά χαρακτηριστικά από τον σύμβουλο ακινήτων Παναγιώτη Γατίδη και τη RE/MAX Specialists,

Το οικόπεδο αυτό βρίσκεται στο κέντρο των Βουκολιών και συνδυάζει 3 προσόψεις με την μεγαλύτερη να είναι σχεδόν 100 μέτρα!
Η άριστη πρόσβαση, η φανταστική θέα σε βουνό και η δυνατότητα δόμησης των 400 τ.μ. το καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή για ιδιοκατοίκηση ή/και επένδυση!
Ακόμα ένα σωστό ακίνητο στην σωστή τιμή!

Οι Βουκολιές είναι ένα  όμορφο χωριό που βρίσκεται 27 χλμ. νοτιοδυτικά της πόλης των Χανίων, είναι χτισμένες σε μια όμορφη τοποθεσία στη δυτική πλευρά του ποταμού Ταυρωνίτη.
Σε λίγα μόλις λεπτά από τις Βουκολιές βρίσκεστε στην εθνική οδό και από εκεί έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλους τους δημοφιλείς προορισμούς του νησιού στα δυτικά. Σε 40 λεπτά είστε στις περίφημες παραλίες στα Φαλάσαρνα, όπως επίσης και στην εκπληκτική Παλαιόχωρα ή την Σούγια! Επίσης σε λιγότερο από μία ώρα μπορείτε να θαυμάσετε τον Μπάλο, αλλά και το Ελαφονήσι! 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τον Παναγιώτη Γατίδη στο 6939458673 ή στο γραφείο RE/MAX Specialists Χανίων στο 2821058833.



H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.