Ενοικίαση Διαμέρισμα 150τ.μ. - Γλυφάδα Κέντρο, Γλυφάδα

Ζητούμενη τιμή: 2400 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Γλυφάδα, Γλυφάδα Κέντρο

2,400 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Γλυφάδα, Γλυφάδα Κέντρο

ID: 231941011-24

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

3ος

Εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα 150τμ, 3ου ορόφου σε κτήριο τριπλοκατοικίας, ενοικιάζεται στην Κάτω Γλυφάδα, πολύ κοντά στο κολυμβητήριο.

Είναι κατασκευής 2004 και έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2018. Αποτελείται από 4 Υ/Δ, πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι και ξεχωριστή μεγάλη κουζίνα, 2 μπάνια και 1 WC (το ένα μπάνιο βρίσκεται στο master Υ/Δ και διαθέτει τζακούζι). Το διαμέρισμα διαθέτει 2 μεγάλες βεράντες, ευρύχωρα δωμάτια με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, τέντες, Airocondition. Επίσης, διαθέτει 1 θέση parking πυλωτής, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, και 18τμ αποθήκη. Διατίθεται με εντοιχισμένες οικιακές συσκευές.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία πολύ ήσυχη γειτονιά με μεγάλους δρόμους, δέντρα και κοντά σε παιδική χαρά. Επίσης βρίσκεται σε απόσταση 300μ από το σταθμό τραμ Κολυμβητήριο, και 150 μ από την θαλάσσια ακτή της Γλυφάδας ενώ το κέντρο της Γλυφάδας απέχει μόλις 5 λεπτά με το πόδια. 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Κήπος

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.