Πώληση Μονοκατοικία 297τ.μ. - Καλυμνιώτικα, Βούλα

Ζητούμενη τιμή: 1200000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Βούλα, Καλυμνιώτικα

1,200,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Βούλα, Καλυμνιώτικα

ID: 231641001-268

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

297

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1978

Όροφος

Ισόγειο

Βούλα - Καλυμνιώτικα μια πανέμορφη μονοκατοικία Προς πώληση . Το ακίνητο εκτείνεται σε τρία επίπεδα, ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο με συνολικό εμβαδόν 297,30 τ.μ., και είναι κτισμένο σε οικόπεδο 480 τ.μ. Στους ορόφους της μονοκατοικίας βρίσκεται μια μεζονέτα επιφάνειας 191,88 τ.μ., με 3 υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι master), 2 μπάνια, 1 WC, κουζίνα και ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία. Το ισόγειο αποτελείται από ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο επιφάνειας 94,37 τ.μ., με δύο μπάνια και ξεχωριστή αποθήκη 11τ.μ. Το ισόγειο είναι λειτουργικά αυτόνομο με δικές του ηλεκτρομηχανολογικές παροχές και είσοδο. Η μονοκατοικία είναι ανατολικομεσημβρινή και λούζεται στο φως, είναι πανταχόθεν ελεύθερη και διαθέτει δύο ανοικτές θέσεις στάθμευσης. Ολοκληρώθηκε το 1981, με οικοδομική άδεια που εκδόθηκε το 1978. Η κατάσταση του ακινήτου είναι πολύ καλή, θα μπορούσε με facelift (κυρίως στα πλακάκια των δαπέδων) να αποκτήσει ένα πολύ μοντέρνο χαρακτήρα. Έχει θέα σε βουνό και θάλασσα, και είναι πνιγμένη στο πράσινο με πολλά οπωροφόρα δένδρα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ηλεκτρικό ρεύμα (θερμοπομπούς) και ξύλο (ενεργειακό τζάκι) και υπάρχει επίσης θέρμανση ανά επίπεδο, κλιματισμός, ηλιακός, καλοριφέρ, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Ε. Επιπλέον, διαθέτει τέντες, ενεργειακό τζάκι, αποθήκη, εσωτερική σκάλα, μεγάλα μπαλκόνια, κήπο, συναγερμό, αυτόματο πότισμα, δέντρα, BBQ.
Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά με ανοιχτωσιά, κοντά σε πάρκο, θάλασσα, σχολείο, πλατεία και super market. Για 3D περιήγηση ακολουθείστε το κανάλι μας στο Matterport : https://rem.ax/Voula3D . Για ξενάγηση στους χώρους ακολουθείστε το κανάλι μας στο YouTube : https://rem.ax/Voula2 . AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη RE/MAX Homes. Κωδικός Συνεργάτη (ΤΤ47) RΕ/ΜΑΧ Homes, Πιστοποιημένοι Κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων), Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109834265, email: info@remaxhomes.gr, website: https://www.remaxhomes.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Κήπος

Συναγερμός

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.