Πώληση Μονοκατοικία 175τ.μ. - Κακιά Θάλασσα, Κερατέα

Ζητούμενη τιμή: 340000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κερατέα, Κακιά Θάλασσα

340,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Κερατέα, Κακιά Θάλασσα

ID: 232161001-74

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

175

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2012

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-246 - Κερατέα Κακιά Θάλασσα ΚΑΚΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 175 τ.μ. σε οικόπεδο 290 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2012 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση θερμοπομπός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, BBQ, κεραμοσκεπή, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 450 μέτρα απόσταση από πόλη 8300 μέτρα απόσταση από χωριό 750 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 26400 μέτρα απόσταση από μετρό 22300 μέτρα - Τιμή: 340.000 € Ψηλά στη γοητευτική τοποθεσία της Κακιάς Θάλασσας βρίσκεται μια  διώροφη γωνιακή κατοικία με ημιυπόγειο. Λόγω κλίσης του δρόμου, το χαμηλότερο επίπεδο αναπτύσσεται  συνεπίπεδα και αρμονικά με τον έμπροσθεν αύλειου χώρου, δημιουργώντας ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ανοιχτή κουζίνας, έναν ευρύχωρο καθιστικό, ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα πλήρες μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Στον ισόγειο, που είναι τυπικά υψωμένο, θα ανακαλύψετε τρία υπνοδωμάτια και ένα ακόμα πλήρες μπάνιο. Αξιοποιώντας την εκθαμβωτική πανοραμική θέα, ο ανώτατος όροφος της κατοικίας έχει μετατραπεί στον κύριο χώρο διαβίωσης, επιτρέποντας στον κάτοχο να απολαμβάνει την θέα της θάλασσας καθημερινά. Η συναρπαστική θέα είναι παρούσα ακόμα και από το εσωτερικό του σπιτιού ή την κουζίνα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται. Επιπλέον, αυτό το επίπεδο φιλοξενεί ένα ακόμα υπνοδωμάτιο και πλήρες μπάνιο. Δημιουργημένη με πάθος για προσωπική ξεκούραση, ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου είναι διακοσμημένος με ακριβές πέτρινες πλάκες και με ένα χώρο barbecue. Ένας ειδικά καθορισμένος χώρος στην αυλή προάγει την καλλιέργεια διάφορων λαχανικών, χωρίς γεωργικά φάρμακα, για την προσωπική ευχαρίστηση του ιδιοκτήτη. Αγκαλιάζοντας μια εναλλακτική σκέψη, η κατοικία αποφεύγει την συμβατική θέρμανση με πετρέλαιο υπέρ των θερμοπομπών σε κάθε δωμάτιο, προάγοντας την οικονομική αποτελεσματικότητα. Η κατοικία δεν έχει ασανσέρ και δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί κλιματιστικές μονάδες.  Μια κατοικία που προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την καθημερινότητα  της ζωής σε μια ήσυχη περιοχή που θυμίζει νησί, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται κοντά στην Αθήνα. 

Αρμόδιος Σύμβουλος Ακινήτου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ / BROKER OWNER. Αρ. ΓΕΜΗ : 069575603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών. Επίδειξη ακινήτου κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.