Ενοικίαση Κατάστημα 300τ.μ. - Χρυσοπηγή, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1600 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Χανιά, Χρυσοπηγή

1,600 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Χρυσοπηγή

ID: 231671019-191

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

Ισόγειο

Αποκλειστικά από την RE/MAX Specialists,

Ενοικιάζεται κατάστημα συνολικού εμβαδού 300τμ επι της  Λ. Καραμανλή, Νεροκούρου, Χανιά.  
Ο χώρος αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα τη χρήση. Έχει πρόσοψη 11 μέτρα σε κεντρικό δρόμο υψηλής κινητικότητας, προσόψεως, διαμπερές και διαθέτει προαύλιο μπροστά, ιδανικό για χώρο φόρτωσης και εκφόρτωσης προϊόντων, καθώς και για στάθμευση 6 οχημάτων. Ενδείκνυται για αρκετές επαγγελματικές χρήσεις όπως: γραφεία, εκθεσιακός χώρος επίπλου, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι στέγασης εταιρειών χονδρικής πώλησης και Logistics κλπ. Δεν διατίθεται για καταστήματα που η χρήση τους προκαλεί φασαρία ή δυνατούς θορύβους. Το κατάστημα βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα από τα Χανιά με εύκολη πρόσβαση στην Εθνική Οδό και είναι μία περιοχή όπου συνήθως τη προτιμούν μεγάλες εταιρείες ή επιχειρήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες Ιωάννης Πασάκος 6992 500 005 Εmail: pasakosremax@gmail.com RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Νότιο

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.