Πώληση Μονοκατοικία 375τ.μ. - Αθάνατοι, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 950000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ηράκλειο, Αθάνατοι

950,000 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Αθάνατοι

ID: 231901005-83

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

375

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Ισόγειο

Στο ψηλότερο σημείο του οικισμού με θέα 360 μοιρών πωλείται πολυτελής μονοκατοικία - μεζονέτα στους  Αθανάτους, ένα πανέμορφο προάστιο στο βόρειο κεντρικό τμήμα του νομού Ηρακλείου σε απόσταση περίπου 12 χιλιομέτρων από το κέντρο του Ηρακλείου, εμβαδόν κτίσματος 370τμ, σε οικόπεδο 4200τμ και κατασκευής του 2009. Η θέα του ακινήτου είναι ανεμπόδιστη προς όλα τα σημεία του ορίζοντα, καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα το πολυτελές ακίνητο εκτείνεται σε 3 επίπεδα , υπόγειο 171τμ, με κελάρι κρασιού,WC, μηχανοστάσιο, αποθήκη και πάρκινγκ που κλείνει εξωτερικά με ηλεκτρικό ρολό.

Ισόγειο 152τμ, με τους κυρίους χώρους του σπιτιού, κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, χωλ, w/c επισκεπτών, στον ίδιο όροφο υπάρχει αυτοτελές διαμέρισμα 55τμ (ξενώνας), με ξεχωριστή είσοδο από τον κήπο, αλλά και εσωτερική επικοινωνία με το κυρίως οίκημα εαν χρειαστεί.

Στον πρώτο όροφο περιλαμβάνει 3 υ/δ με μπαλκόνια, πλεισταριό και μεγάλες ντουλάπες. Το master υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο, καθώς υπάρχει και δεύτερο μπάνιο στον ίδιο όροφο με υδρομασάζ μεταξύ των 2 υπνοδωματίων.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση αερίου και πετρελαίου , ηλιακό θερμοσίφωνα  τριπλής ενέργειας, κουφώματα αλουμινίου και σίτες, ηλεκτρικά ρολά, πόρτες ασφαλείας, αλεξικέραυνο, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, συναγερμό με πυρασφάλεια και πετρόκτιστο μαντρότοιχο ενισχύοντας την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα του ακινήτου.

 Ένα πλήρως εξοπλισμένο και σχεδιασμένο με μεράκι μπάρμπεκιου, υπόσχεται εξαιρετικές παρέες!  Οι φροντισμένοι εξωτερικοί χώροι είναι κατάφυτοι με πολυετή δέντρα, γκαζόν και πλήθος βοτάνων και καλλωπιστικών φυτών. Υπάρχει δεξαμενή νερού άρδευσης με αυτόματο πότισμα για τους κήπους.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάθεση ή διεκδίκηση ακινήτου, καθώς και για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή στην αγορά, πώληση και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (οικιστικά, εξοχικά, εμπορικά και επενδυτικά ακίνητα, οικόπεδα). Η REMAX Specialists είναι μέλος του REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου ακινήτων στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 144.000 συνεργάτες.

Παναγιώτα Περιβολάρη ☎️+306975990708 Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 6, Ηράκλειο 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Κλιματισμός

Θυροτηλεόραση

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.