Πώληση Μεζονέτα 129τ.μ. - Κάντζα, Παλλήνη

Ζητούμενη τιμή: 335000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Παλλήνη, Κάντζα

335,000 €

Αθήνα - Ανατολικά Προάστια, Παλλήνη, Κάντζα

ID: 231701024-20

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

129

Έτος Κατασκευής

2021

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 25-2836 - Παλλήνη Κάντζα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 129 τ.μ. σε οικόπεδο 350 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2021 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 1 τ.μ., τζάκι, A/C, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 16 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 15000 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 13900 μέτρα απόσταση από μετρό 800 μέτρα - Τιμή: 335.000 € (Κωδικός γραφείου 231701015-522)   Η μεζονέτα αποτελείται από δύο ορόφους.
Στον κύριο όροφο, υπάρχει ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος που περιλαμβάνει το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Από το σαλόνι, μια μεγάλη μπαλκονόπορτα οδηγεί σε έναν ευρύχωρο μπαλκόνι 16 τ.μ. με εξωτερικό χώρο φαγητού και ψησταριά. Επιπλέον, στον ίδιο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με θέα και ένα πλήρες μπάνιο. Υπάρχει επίσης μια μικρή αποθήκη δίπλα στην κουζίνα για την ευκολότερη οργάνωση των ειδών καθημερινής χρήσης.
Αν ανεβείτε στη σοφίτα, θα βρείτε ένα υπνοδωμάτιο και ένα γραφείο, καθώς και ένα δεύτερο μικρό WC. Είναι ένας ιδιωτικός χώρος ιδανικός για χρήση ως γραφείο ή για στιγμές χαλάρωσης.
Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη είσοδος στη μεζονέτα που μπορεί να μετατραπεί σε γυμναστήριο ή σε χώρο υποδοχής, παρέχοντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

   Η νεόδμητη μεζονέτα στην Παλλήνη-Κάντζα αποπνέει φωτεινότητα και λειτουργικότητα από την πρώτη στιγμή. Με μια σωστή διαρρύθμιση που δίνει έμφαση στην αυτονομία, ο πάνω όροφος αποτελεί έναν αποκλειστικό χώρο, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την ιδιωτικότητά σας. Το πρακτικό αποθηκάκι στην κουζίνα αποτελεί μια μεγάλη ευκολία στην καθημερινότητά σας, προσφέροντας έναν χώρο οργάνωσης που διευκολύνει τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με καλή θέα, μοντέρνα εξοπλισμένη κουζίνα και άνετους χώρους, αυτή η μεζονέτα συνδυάζει άψογα το καλό γούστο και τη λειτουργικότητα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον. Επιπλέον, ο εξοπλισμός με μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι προσφέρει απολαυστικές στιγμές εκδηλώσεων και συνευρέσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες κ video στο παρακάτω link
https://remax-lysis.com/property.php?id=2836

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Διαμπερές

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.