Ενοικίαση Αίθουσα 82τ.μ. - Χώρα Νάξου, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 800 €

Επαγγελματικό - Ενοικίαση - Νάξος, Χώρα Νάξου

800 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Χώρα Νάξου

ID: 231991003-48

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

82

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ημιόροφος

Κωδικός ακινήτου: 2-193 
• Χώρα, Νάξος
• 82 τ.μ.

Καταπληκτική ευκαιρία για επαγγελματική ή επενδυτική χρήση!
Προσφέρεται προς ενοικίαση ευρύχωρος επαγγελματικός χώρος 82 τ.μ. σε εξαιρετική τοποθεσία, στην Χώρα της Νάξου.
Το ακίνητο αποτελείται από 4 ξεχωριστούς χώρους, κουζίνα και μπάνιο, και βρίσκεται σε ημιώροφο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και ιδιωτικότητα.
Η τοποθεσία του στο κέντρο της Νάξου καθιστά τον χώρο ιδανικό για επαγγελματίες που αναζητούν μια βάση επαγγελματικής δραστηριότητας σε ένα κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις της περιοχής, καθώς και για επενδυτές που αναζητούν μια ευκαιρία για ανάπτυξη και απόδοση.
Βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του νησιού, εύκολα προσβάσιμο, με πληθώρα καταστημάτων και επιχειρήσεων. Απέχει μόλις 10 λεπτά από το Λιμάνι της Νάξου και 5 λεπτά (οδικώς) από το Αεροδρόμιο της Νάξου.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για να δείτε τον χώρο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/E2ojHCP3AtxWsfCf6

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κλιματισμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.