Πώληση Μονοκατοικία 168τ.μ. - Κωνσταντινοπολίτικα, Πυλαία

Ζητούμενη τιμή: 289000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Πυλαία, Κωνσταντινοπολίτικα

289,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πυλαία, Κωνσταντινοπολίτικα

ID: 231571002-34

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

168

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

1994

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 80-2646 - Πυλαία Κωνσταντινοπολίτικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 168 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1994 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 289.000 € Κωδικός ακινήτου: 80-2646 - Πυλαία Κωνσταντινοπολίτικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία κατασκευασμένη το 1997 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Αναπτύσσεται εντός 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 168 τ.μ. σε οικόπεδο 248,41τμ. όπου υπάρχει όμορφη αυλή επιφάνειας 30τμ 
Αναλυτικότερα:
- Υπόγειο συνολικής επιφάνειας 50τμ μέτρων με χρήση αποθηκευτικού χώρου που συνδέεται με εσωτερική σκάλα με το υπόλοιπο οίκημα. 
- Ισόγειο επίπεδο με πόρτα ασφαλείας και πρόσβαση στον άνωθεν όροφο μέσω εσωτερικής σκάλας, καθώς και στο υπόγειο. Πέραν τούτου στο ισόγειο θα βρούμε και ένα άνετο στούντιο 18τμ  με μπάνιο, απόλυτα ανεξάρτητο απο τους πάνω ορόφους.  Διαθέτει πάτωμα laminate καθώς και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, όπως και όλες οι μπαλκονόπορτες στη μονοκατοικία.
- Προχωρώντας στον 1ο όροφο επιφάνειας 50τμ  θα βρούμε έναν καλαίσθητο και άνετο χώρο σαλοκουζίνας, σκάλα που οδηγεί στα υπνοδωμάτια του 2ου ορόφου καθώς και ένα WC επισκεπτών. Το ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με δάπεδο απο ξύλο διαθέτει επίσης τζάκι, πρόσβαση στο μπαλκόνι εμπρόσθας όψης μεγέθους άνω των 15τμ με όμορφη θέα σε ανοιχτωσιά και τέντα. 
-Στο 2ο και τελευταίο όροφο 50τμ της μονοκατοικίας θα βρούμε 2 άνετα υπνοδωμάτια τα οποία χωρίζει χωλ με πρόσβαση στο εμπρόσθιο μπαλκόνι 15τμ με τέντες και απεριορίστη θέα, καθώς και ένα απλόχωρο μπάνιο με μπανιέρα που χωράει και πλυντήριο.
Πρόκειται για ένα ιδανικό ακίνητο για οικογένεια σε ένα εξαιρετικά ασφαλές και ήσυχο σημείο της πόλης, που έχει άμεση πρόσβαση τόσο στον περιφερειακό, όσο και σε δημόσια συγκοινωνία. Πλησίον υπάρχουν σουπερμάρκετ, σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς και άφθονοι χώροι πρασίνου και αναψυχής.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

Τζάκι

WC

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Σε κοντινή απόσταση