Πώληση Διαμέρισμα 106τ.μ. - Νέα Ιωνία, Αθήνα - Δυτικά Προάστια

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Αθήνα - Δυτικά Προάστια, Νέα Ιωνία

350,000 €

Αθήνα - Δυτικά Προάστια, Νέα Ιωνία

ID: 231311048-193

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

106

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2011

Όροφος

4ος

Πωλείται οροφοδιαμέρισμα 106τμ, 4ου ορόφου. Η θέση του είναι μοναδική, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε έξοδο της Αττικής οδού, στην οδό Καποδιστρίου και στην οδό Σπύρου Λούη.

Έχει βεράντα 40τμ στην πρόσοψη, με πέργκολα και χτιστό bbq, με ανοιχτή ανεμπόδιστη θέα το ΟΑΚΑ. Βρίσκεται πολύ κοντά σε πάρκο, πλατεία, σχολείο, που το καθιστά ιδανική επιλογή για οικογένεια. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και σαλονιού, όπου δεσπόζει το τζάκι. Το διαμέρισμα επίσης διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες με συρόμενες πόρτες, ένα μπάνιο και ένα WC. Κατοικήθηκε για πρώτη φορά το 2015, με αναβάθμιση των υλικών που διέθετε ο κατασκευαστής και η κατάστασή του είναι άριστη. Έχει αυτόνομη θέρμανση Φυσικού Αερίου, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης και για τη θέρμανση του νερού. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Μαζί διατίθενται πολλά extras, όπως πόρτα ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, συναγερμός, 4 μονάδες A/C, εστίες φυσικού αερίου και απορροφητήρας. Στο υπόγειο έχει αποθήκη και δύο θέσεις στάθμευσης στο γκαράζ.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ακίνητο μέσω του συνδέσμου: https://my.matterport.com/show/?m=K5v6uQYW42n

RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Διαμπερές

Θυροτηλεόραση

Μπάνιο

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Δύο

Δίκτυο φυσικού αερίου

Επιτρέπονται κατοικίδια

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.