Πώληση Διαμέρισμα 80τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 182000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

182,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231571026-76

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 107-2650 - Θεσσαλονίκη Κάτω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3ο όροφο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, άνετο ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και μπάνιο. Πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση με καινούργιες ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2024. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο καλοδιατηρημένης οικοδομής με ασανσέρ και έχει γίνει μόνωση στην ταράτσα.
Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο και A/C, κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, συναγερμό και ηλεκτρική τέντα στο μπροστινό μπαλκόνι. Θα παραδοθεί με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές εκτός ψυγείου.
Είναι προσόψεως και διαμπερές, με δύο μικρά μπαλκονάκια στην πίσω πλευρά και ένα άνετο μπροστινό μπαλκόνι. Είναι πάρα πολύ φωτεινό όλη την ημέρα έχοντας απεριόριστη θέα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. 
Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην περιοχή της Τούμπας με εύκολη εύρεση πάρκινγκ, έχοντας δίπλα αγορές, καταστήματα, πάρκα, πλατείες, σχολεία και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 
Ιδανική επιλογή ιδιοκατοίκησης για ζευγάρι, εργαζόμενους, φοιτητές και οικογένεια αλλά  είναι επίσης και ιδανική επιλογή για εκμετάλλευση. 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Απεριόριστη

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.