Ενοικίαση Διαμέρισμα 160τ.μ. - Νέα Παραλία, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 980 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Νέα Παραλία

980 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Νέα Παραλία

ID: 231321038-17079

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

160

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1978

Όροφος

2ος

Κωδικός Ακινήτου: #1038-17079 | Θεσσαλονίκη, ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, πολύ κοντά στην παραλία, ενοικιάζεται εκπληκτικό διαμέρισμα διαμπερές 160τμ, στον 2ο όροφο με ασανσέρ, σε πολύ καλοσυντηρημένη και προσεγμένη οικοδομή του 1978. Αποτελείται από 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι νότιο, πολύ φωτεινό και ηλιόλουστο όλη τη διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει περιμετρικό μπαλκόνι που έχουν πρόσβαση όλα δωμάτια του σπιτιού. Είναι ανακαινισμένο το 2018 με υλικά άριστης ποιότητας. Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι ατομική φυσικού αερίου (με καινούριο λέβητα). Το δάπεδο είναι πλακάκι, τα κουφώματα αλουμινίου συρόμενα και ανακλινόμενα με διπλά τζάμια. Διαθέτει επίσης, θωρακισμένη πόρτα, τέντα, ψευδοροφή στο σαλόνι με κρυφό φωτισμό, 3 A/C και 2 εντοιχισμένες ντουλάπες- αποθηκευτικό χώρο εντός του διαμερίσματος. Υπάρχει δυνατότητα να παραδοθεί με όλα τα εικονιζόμενα έπιπλα και μια έξτρα 3φυλλη ντουλάπα στο παιδικό δωμάτιο ή χωρίς επίπλωση. Δίνεται και για επαγγελματικός χώρος σε διαφορετικό μίσθωμα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή ακινήτου για οικογένεια και για επαγγελματίες, σε κεντρικότατο σημείο με αγορά και μέσα μαζικής μεταφοράς άμεσα προσβάσιμα. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! Το Νο 1 δίκτυο ακινήτων στην Ελλάδα και παγκοσμίως!

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Αποθήκη

Κλιματισμός

Διαμπερές

WC

Θυροτηλεόραση

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Τοποθεσία: Κέντρο

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.