Πώληση Μεζονέτα 127τ.μ. - Κέντρο, Γλυκά Νερά

Ζητούμενη τιμή: 420000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Γλυκά Νερά, Κέντρο

420,000 €

Αθήνα - Ανατολικά Προάστια, Γλυκά Νερά, Κέντρο

ID: 231701024-17

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

127

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 25-2882 - Γλυκά Νερά Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 127 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, τζάκι, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλιακό θερμοσίφωνα, playroom, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 19400 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 18300 μέτρα απόσταση από μετρό 4800 μέτρα - Τιμή: 420.000 € (Κωδικός γραφείου 231701024-17) Μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 127 τ.μ. στην καρδιά των Γλυκών Νερών!
Αυτή η νεόδμητη μεζονέτα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο στον 3ο όροφο, περιλαμβάνοντας κουζίνα και σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Στον 4ο όροφο, θα βρείτε άλλα δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και έναν ανοιχτό χώρο που μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο, γυμναστήριο ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.
Κατασκευασμένη το 2024, η μεζονέτα προσφέρει πληθώρα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικών, όπως θέρμανση με αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχισμένες ντουλάπες και δύο πάρκινγκ.
Απολαύστε τη θέα σε ανοιχτό ορίζοντα από τα μεγάλα μπαλκόνια του ακινήτου και την φωτεινή και ευρύχωρη εσωτερική διαρρύθμισή του. Η προνομιακή τοποθεσία προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε υπηρεσίες και ανέσεις, όπως σούπερ μάρκετ και μέσα μαζικής μεταφοράς.
Σε κοντινή απόσταση από super market και μόλις 800 μέτρα από το κέντρο, αυτή η περιοχή προσφέρει μια ήσυχη και φιλική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε την καθημερινή σας ζωή.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε μια επίσκεψη!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Διαμπερές

Τζάκι

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.