Πώληση Αγροτεμάχιο 5000τ.μ. - Μαριού, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 80000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Φοινίκας, Μαριού

80,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Μαριού

ID: 231521016-18

Τετραγωνικά Μέτρα

5000

Σε μια όμορφη τοποθεσία στη νότια Κρήτη, διατίθεται προς πώληση ένα αγροτεμάχιο έκτασης 5.000 τ.μ. προσφέροντας ιδιωτικότητα και ηρεμία, ενώ είναι περιτριγυρισμένο από ελαιώνες και φυσική βλάστηση. Το ακίνητο έχει επιτρεπόμενη δόμηση έως 200 τ.μ., ενώ η πανοραμική του θέα στο ορεινό τοπίο, καθώς και στο Λιβυκό Πέλαγος, κόβει την ανάσα!

Δίπλα στο ακίνητο υπάρχουν δύο επιπλέον αγροτεμάχια ίσου μεγέθους, προσφέροντας τη δυνατότητα επέκτασης. Βρίσκεται μεταξύ των χωριών Ασώματος και Μαριού, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη θάλασσα, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη του Πλακιά ή 35 λεπτά από την πόλη του Ρεθύμνου. Παράλληλα, οι παροχές ρεύματος και ηλεκτροδότησης βρίσκονται κοντά και η πρόσβαση παρέχεται από χαρακτηρισμένο δρόμο.

Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επιλογή αγοράς για ανέγερση κατοικίας, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.