Πώληση Διαμέρισμα 165τ.μ. - Μαρτίου, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 300000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Μαρτίου

300,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Μαρτίου

ID: 231571026-70

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

165

Έτος Κατασκευής

1974

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 107-2637 - Θεσσαλονίκη Μαρτίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3ο όροφο συνολικής επιφάνειας 165 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, μεγάλο χώρο σαλονιού, κουζίνα ξεχωριστά, μπάνιο, WC και αποθήκη μέσα στο διαμέρισμα. Βρίσκεται σε καλοδιατηρημένη οικοδομή με ασανσέρ του 1974 με πράσινο χαρακτηρισμό από τον ΥΑΣΒΕ.
Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο και A/C, κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη και δύο μεγάλες εντοιχιζόμενες ντουλάπες. Επίσης διαθέτει και τριφασικό ρεύμα.
Είναι διαμπερές και προσόψεως, πάρα πολύ φωτεινό όλη την ημέρα με θέα στο μικρό πάρκο Κρήτης, με άνετο φαρδύ μπαλκόνι στην μπροστινή πλευρά και δύο μικρά μπαλκόνια στην πίσω πλευρά. 
Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, δίπλα από τους κεντρικούς άξονες της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και της 25ης Μαρτίου έχοντας πρόσβαση σε τοπικές αγορές, καταστήματα, πάρκα, πλατείες, σχολεία και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 
Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ιδιοκατοίκηση αλλά και εκμετάλλευση καθώς μπορεί να διαχωριστεί σε δύο ή και τρία μικρότερα διαμερίσματα. 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

WC

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.