Ενοικίαση Μονοκατοικία 180τ.μ. - Βαΐα, Αίγινα

Ζητούμενη τιμή: 200 €

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Αίγινα, Βαΐα

200 €

Νησιά Αργοσαρωνικού, Αίγινα, Βαΐα

ID: 232141003-24

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2011

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-34 - Αίγινα Βαΐα Προφήτης Ηλιας ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ με την μερα, επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2011 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από γρανίτη, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 100 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα - Τιμή: 200 € ημερησίως μεχρι τελος Ιουνιου για Ιουλιο και Αυγουστο 350 € ημερησίως απο Σεπτέμβιο 1300ευρω τον μηνα ολοχρονικής.

Ζήστε την πολυτέλεια στο έπακρο σε αυτήν την εντυπωσιακή Βίλα που βρίσκεται στη Βάγια, Αίγινα. Αυτή η υπέροχη ιδιοκτησία προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και έναν πολυτελή κύριο υπνοδωμάτιο με υδρομασάζ. Ιδανική για χαλάρωση και ψυχαγωγία, η Βίλα διαθέτει μπάρμπεκιου και είναι όμορφα επιπλωμένη με πολυτελή έπιπλα. Αποδράστε στον παράδεισο και απολαύστε την απόλυτη απόδραση σε αυτήν την εξαιρετική Βίλα στη Βάγια, Αίγινα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.