Πώληση Μονοκατοικία 150τ.μ. - Πλαταμώνας, Ανατολικος Όλυμπος

Ζητούμενη τιμή: 410000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ανατολικος Όλυμπος, Πλαταμώνας

410,000 €

Ν. Πιερίας, Ανατολικος Όλυμπος, Πλαταμώνας

ID: 231561030-64

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

1ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα στο κέντρο του Πλαταμώνα παραθεριστική μονοκατοικία - μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 297 τ.μ. με απεριόριστη θέα.
Είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές συσκευές και όχι μόνο ( ο αγοραστής το μόνο που θα φέρει μαζί του είναι τα άκρως προσωπικά του αντικείμενα-πράγματα ).
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο της αυλή μας, ανεβαίνουμε στον 1ο όροφο όπου θα βρεθούμε σε έναν μοντέρνο ενιαίο χώρο ο οποίος αποτελείται από την εργονομική κουζίνα μας, η οποία είναι ενιαία με το σαλόνι, και στο βάθος δεσπόζει το πανέμορφο τζάκι μας.
Όλα αυτά βλέπουν μπροστά στο δρόμο με μια μεγάλη βεράντα. Στον ίδιο χώρο και προς την πίσω πλευρά, υπάρχουν δύο πολύ άνετες κρεβατοκάμαρες με τις ντουλάπες τους, με A/C, βεράντες ατομικές, καθώς επίσης το μεγάλο και σύγχρονο μπάνιο.
Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο με εσωτερική σκάλα, θα βρεθούμε σε ένα ενιαίο χώρο κρεβατοκάμαρας 45 τ.μ. με ντουλάπα, A/C και ατομικό μπάνιο.
Ο χώρος αυτός είναι διαμπερής με δύο τεράστιες βεράντες μπροστά και πίσω, όπου βλέπουν με απεραντοσύνη προς τον Όλυμπο, την θάλασσα και το κάστρο του Πλαταμώνα.
Η κατασκευή του κτιρίου έγινε το 2006 και ανακαινίστηκε ολοσχερώς το 2023 με κεραμοσκεπή και εσωτερική θερμομόνωση.
Η ανακαίνιση και η διακόσμηση έγινε με την βοήθεια και την φροντίδα ειδικού σχεδιαστή και την προσωπική επίβλεψη του ιδιοκτήτη, χρησιμοποιώντας άριστα, σύγχρονα και ακριβά υλικά.
Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρελαίου, τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά στόρια και σίτες, η πόρτα είναι θωρακισμένη, τα πατώματα είναι με πλακάκι, επίσης διαθέτει συναγερμό και κάμερες ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, πάρκινγκ και άνετο κήπο - αυλή.
Η απόσταση από τη θάλασσα είναιμόλις 90 μέτρα και συνδυάζεται βουνό και θάλασσα.
ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ!

Μια εξαιρετική πρόταση για αγορά κατοικίας ή εξοχικού, καθώς και για επένδυση.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Υπεύθυνος Συνεργάτης: Θοδωρής Τσιαμούρας
E-mail: t.tsiamouras@remax-deltaktima.gr

Κωδικός ακινήτου: 1126-4958

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2410 251 555 | 2410 579 525-7
Παπακυριαζή 28 | 1ος Όροφος | Λάρισα | TK 41222

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Θυροτηλεόραση

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Κήπος

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.