Πώληση Επιχείρηση 175τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

65,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-300

Συνολικά Δωμάτια

12

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

175

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Αποκλειστικά από τη RE/MAX Specialists και τη Σύμβουλο Ακίνητης Περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη,

Ένας όμορφος, καλοσχεδιασμένος και απόλυτα λειτουργικός χώρος εστίασης είναι διαθέσιμος και έτοιμος να υποδεχτεί το νέο του ιδιοκτήτη σε μία από τις καλύτερες θέσεις στο κέντρο της πόλης των Χανίων.  
Η επιχείρηση που εδρεύει στο σημείο έπειτα από σειρά ετών στην τοπική αγορά με αρκετά έντονη παρουσία στο χώρο της εστίασης και ένα πολύ καλό όνομα στο χώρο του φαγητού, μεταφέρει την έδρα του σε άλλο εμπορικό σημείο της πόλης . 
Ο ιδιοκτήτης σεβόμενος τόσο τις ανάγκες αλλά και το νέο επιχειρηματία που θα το αναλάβει όσο και τη δουλειά που έχει κάνει στο συγκεκριμένο χώρο πουλάει την επιχείρηση αφήνοντας την ακριβώς όπως την έχει σχεδιάσει με τα υλικά που έχει προσθέσει και τις προσθήκες που έχει κάνει αφαιρώντας μόνο τον εξοπλισμό της κουζίνας το οποίο και θα χρησιμοποιήσει στη νέα του επιχείρηση αφήνοντας εξαερισμό, φουγάρο.Ο συγκεκριμένος χώρος έχει μεγάλη φήμη και μεγάλο πελατολόγιο τόσο Έλληνες όσο και ξένους.Όσοι το γνωρίζουν το επισκέπτονται για τη ποιότητα, τη θέση και τις επιλογές του φαγητού κάτι το οποίο λειτουργεί πολύ θετικά στο άτομο που θα αποφασίσει να το αναλάβει και να το συνεχίσει.
 Η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι φτιαγμένη με υψηλές προδιαγραφές και πρότυπα μεγάλων εταιρειών εξαιρετική σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα στέκια της πόλης των Χανίων μεσημέρι, βράδυ. 
Το κατάστημα έχει μεγάλη πρόσοψη και αποτελείται από χώρο 175τμ. όμορφα διαμορφωμένο, διακοσμημένο και πλήρως ανακαινισμένο σε όλους τους χώρους αλλά κυρίως στη κουζίνα. Mπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αφού διαθέτει τραπεζο-καθίσματα σε όλους τους χώρους τα οποία και θα παραμείνουν στο χώρο.  Διαθέτει πατάρι και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους ώστε να μπορούν όλα τα υλικά να είναι τακτοποιημένα στο χώρο. 

Διαθέτει επίσης δυο τουαλέτες εκ των οποίων η μία είναι ΑΜΕΑ από τις οποίες δεν θα αφαιρεθεί τίποτα εσωτερικά.  Είναι ιδανικό για κάποιον που ειδικεύεται στο χώρο της εστίασης, του αρέσει η τελειότητα και στοχεύει στην αύξηση του τζίρου του, αφού κάθε χρόνο έχει ανοδική πορεία. Το κατάστημα αποτελεί αναμφισβήτητα μια έξυπνη επιχειρηματική λύση γι αυτόν που θα το αγοράσει.   
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές. 
Για περισσότερες πληροφορίες και το συντονισμό μίας συνάντησης στο χώρο επικοινωνήστε αμέσως τώρα στο τηλ: 6995786611  Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας RE/MAX Specialists, Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.  

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.