Πώληση Μονοκατοικία 183τ.μ. - Κάτω Λεοντάρι, Παλλήνη

Ζητούμενη τιμή: 490000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Παλλήνη, Κάτω Λεοντάρι

490,000 €

Αθήνα - Ανατολικά Προάστια, Παλλήνη, Κάτω Λεοντάρι

ID: 231701006-663

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

183

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 25-2873 - Παλλήνη Κάτω Λεοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 183 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, playroom, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 41 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 20000 μέτρα απόσταση από πόλη 1500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 15900 μέτρα απόσταση από μετρό 1700 μέτρα - Τιμή: 490.000 € (Κωδικός γραφείου 231701024-15) Η κατοικία δεν είναι απλώς ένας χώρος διαβίωσης, αλλά ένας χώρος που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Το ευέλικτο ημιυπόγειο, εμβαδού 50 τ.μ., μπορεί να μετατραπεί σε ένα γραφείο για την εργασία σας, ένα playroom για τα παιδιά σας, ένα atelier για τη δημιουργικότητά σας ή ένα studio για τα χόμπι σας. Στο ισόγειο ,εμβαδού 50 τ.μ.  θα ανακαλύψετε έναν ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία και μια λειτουργική κουζίνα, όλα σχεδιασμένα για να συνδυάσουν άνεση και λειτουργικότητα. Οι δύο επόμενοι ορόφοι 50 τ.μ. κ 35 τ.μ. προσφέρουν άνετα υπνοδωμάτια και μπάνια, δίνοντας έμφαση στην οικειότητα και την αποδοτικότητα για την οικογένεια.

Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2024 και να ολοκληρωθεί μετά από 12 έως 15 μήνες, περίπου στα τέλη του 2025.

Η τοποθεσία αυτής της κατοικίας είναι πραγματικά εξαιρετική, με εύκολη πρόσβαση σε αξιόλογα ιδιωτικά σχολεία όπως το Ερασμείο και το Κολλέγιο Αθηνών, ενώ επίσης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το μελλοντικό Cambas Park landmark development (https://el.reds.gr/reds_projects/cambas-park/)  ένα αναπτυσσόμενο οικιστικό πρότζεκτ που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία κοινότητας.

Είναι ένας τόπος για εκείνους που αναζητούν την ηρεμία και την ευημερία, χωρίς να στερούνται τις ανέσεις και τις δυνατότητες που προσφέρει η πόλη. Αυτή η αυτόνομη μεζονέτα διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια ποιοτική ζωή, συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιωτικής πισίνας που σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Είναι περισσότερο από ένα σπίτι, είναι ένας τόπος που μπορεί να φιλοξενήσει τις στιγμές και τις εμπειρίες σας, κάνοντας τις ανεκτίμητες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Αποθήκη

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.