Πώληση Μονοκατοικία 168τ.μ. - Κυπάρισσος, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 290000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Πλατανιάς, Κυπάρισσος

290,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Κυπάρισσος

ID: 231671060-10

Τετραγωνικά Μέτρα

168

Έτος Κατασκευής

1920

Όροφος

Υπόγειο

Ανάμεσα στα μαγευτικά τοπία της Κρήτης, αυτό το μοναδικό ακίνητο προσφέρει την ευκαιρία να επενδύσετε στο σπίτι των ονείρων σας.

Σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 1950 τ.μ. και την υπο κατασκευή κύρια κατοικία 135 τ.μ., το κτήμα υπόσχεται άφθονο χώρο τόσο για πολυτελή διαβίωση, όσο και για μαγευτικές υπαίθριες εμπειρίες.

Αρπάξτε την ευκαιρία να εξατομικεύσετε το μελλοντικό σας σπίτι! Σας προσκαλούμε να ζωντανέψετε το όραμά σας. Προσαρμόστε τα φινιρίσματα, τη διάταξη και τα στοιχεία σχεδίασης για να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει πραγματικά το στυλ σας και καλύπτει τις ανάγκες σας. 

Ενώ το σπίτι ετοιμάζεται, μπορείτε να μένετε στο ξεχωριστό στούντιο στον κάτω όροφο, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τις συνεχιζόμενες εργασίες.
Το στούντιο είναι 33 τ.μ. με δική του είσοδο και έναν μεγάλο κήπο με γκρέιπφρουτ, πορτοκαλιές, λεμονιές και ελιές.

Το ακίνητο βρίσκεται 30 λεπτά από τα Χανιά και 4 χλμ από τη θάλασσα, στο χωριό Κυπάρισσος.
Don  Miss Out! Τέτοιες ευκαιρίες είναι σπάνιες. Εξασφαλίστε σήμερα και ξεκινήστε να διαμορφώσετε το μελλοντικό σας σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την καταπληκτική προσφορά και να κάνετε το πρώτο βήμα προς τη νέα σας ζωή.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Annsofi Bistrom
RE/MAX Specialists
Τηλ. +306943472682
Γραφείο: +302821058833

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.