Πώληση Μεζονέτα 300τ.μ. - Διαβατά, Εχέδωρος

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Εχέδωρος, Διαβατά

350,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Εχέδωρος, Διαβατά

ID: 231361004-1600

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 28-5851 - Εχέδωρος Διαβατά ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, κεραμοσκεπή, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 350.000 €

Πρόκειται για μια πολυτελή, μοντέρνα μεζονέτα-μονοκατοικία που κατασκευάστηκε το 2010 με πολύ ποιοτικά υλικά καθώς αποτελεί ιδιωτική οικογενειακή κατοικία και όχι χώρο εκμετάλλευσης

Αποτελείται από τον πρώτο όροφο που έχει Σαλόνι, κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, τουαλέτα, μπάνιο και ένα δωμάτιο με δική του μπλακονόπορα και πρόσβαση στο μπαλκόνι.Ο όροφος διαθέτει δυο αποθήκες σε εσωτερικό χώρο, ενώ υπάρχουν δύο μπαλκόνια εμπρός και πίσω και είναι πολύ φωτεινό και διαμπερές. Το πίσω μπαλκόνι είναι ιδιαίτερα άνετο, διαθέτει πέργκολα ξύλινη με κεραμίδια αλλά και ψησταριά.
Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνεις στον δεύτερο όροφο που διαθέτει 3 υπνοδωμάτια το ένα με βεστιάριο, όπου το κάθε ένα έχει δική του μπλακονόπορτα και πρόσβαση στο μπαλκόνι. Έχει επίσης ένα μεγάλο μπάνιο και ένα σαλόνι. Είναι πολύ φωτεινό και διαμπερές . Έχει δύο μπαλκόνια και μια αποθήκη. Το εμπρός μπαλκόνι είναι μεγάλο σε διαστάσεις και όπως και το πίσω έχουν πέργκολα ξύλινη με κεραμίδια.

Επίσης υπάρχει και το υπόγειο το οποίο είναι πλήρως διαμορφωμένο ως κατοικήσιμος χώρος και συνδέεται με εσωτερική σκάλα από την είσοδο της οικίας.

Από το μπαλκόνι φαίνεται το λιμάνι Θεσσαλονίκης. Διαθέτει αύλειο χώρο από την πίσω μεριά υπάρχει θέση parking. Το parking είναι εύκολο στην περιοχή, ενώ τα καταστήματα της γειτονιάς σε ακτίνα 200 μέτρων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες τις οικογένειας.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β+

Αποθήκη

WC

Τζάκι

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Συναγερμός

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.