Πώληση Διαμέρισμα 111τ.μ. - Κέντρο, Κεραμωτή

Ζητούμενη τιμή: 400000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Κεραμωτή, Κέντρο

400,000 €

Ν. Καβάλας, Κεραμωτή, Κέντρο

ID: 231331014-111

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

111

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1972

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-15454 - Κεραμωτή Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 111 τ.μ. σε οικόπεδο 768 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1972 και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, κήπο, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 16000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 12000 μέτρα - Τιμή: 400.000 € (Κωδικός γραφείου 231331014-111) Προς πώληση ισόγειο διαμέρισμα σε διώροφη οικοδομή συνολικού εμβαδού 111 τ.μ. εντός οικοπέδου 768 τ.μ. στην Κεραμωτή Νέστου, με έτος κατασκευής το 1972 και έτος ανακαίνισης το 2018, σε πολύ καλή κατάσταση, το οποίο είναι διαμπερές, προσόψεως και φωτεινό.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλοκουζίνα και 1 μπάνιο. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι, τα κουφώματα είναι πλαστικά, ενώ διαθέτει βεράντες, σίτες και διπλά τζάμια. Ως μέσω θέρμανσης διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ πετρελαίου και κλιματισμό. Επίσης διαθέτει boiler και parking. Επιπλέον υπάρχει υπέροχος αύλειος χώρος με κλειστού τύπου κιόσκι.
Πρόκειται για μια κατοικία, στην πρώτη γραμμή της Κεραμωτής με θέα στην θάλασσα, η οποία διαθέτει ωστόσο κήπο με πλούσια βλάστηση και δέντρα, και χώρο συγκέντρωσης παρέας με εξοπλισμένο κιόσκι, παραδοσιακού ύφους. Δικαίωμα κτήσης στο οικόπεδο σε ποσοστό 50%. Πρόκειται για διαμέρισμα με μοντέρνο ύφος και στυλ, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση λόγω της καλής συντήρησής της, διαθέτει όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει μια ιδανική εξοχική κατοικία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τους χειμερινούς, διαθέτει ιδιαίτερα διαμορφωμένους χώρους για συγκέντρωση.
Προνόμιο επίσης αποτελεί η κοντινή απόσταση από την θάλασσα και το κέντρο του χωριού που διαθέτει φαρμακείο, καφέ, ταβέρνες και καταστήματα με πλήθος καταναλωτικού κοινού κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Βρίσκεται απέναντι από τη θάλασσα, 12 χλμ. από το αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», 16 χλμ. από την πόλη της Χρυσούπολης και 20 χλμ. από την Εγνατία Οδό.
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.