Πώληση Διαμέρισμα 74τ.μ. - Χαϊδευτό, Κεραμωτή

Ζητούμενη τιμή: 170000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Κεραμωτή, Χαϊδευτό

170,000 €

Ν. Καβάλας, Κεραμωτή, Χαϊδευτό

ID: 231331014-85

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

74

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-14863 - Κεραμωτή Χαϊδευτό ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 74.24 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 1980 και διαθέτει θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, σοφίτα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 11000 μέτρα - Τιμή: 170.000 € (Κωδικός γραφείου 231331014-85) Προς πώληση διαμέρισμα-μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου 74,24 τ.μ. (48.20 τ.μ. διαμέρισμα και 26,04 σοφίτα) στο Χαϊδευτό Νέστου, υπό κατασκευή με έτος έναρξης εργασιών το 2023.
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με μοντέρνο ύφος και στυλ, φωτεινό και διαμπερές. Το διαμέρισμα θα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλοκουζίνα, 1 μπάνιο και σοφίτα τύπου πατάρι 22,80τ.μ. Τα δάπεδα θα είναι από πλακάκι, τα κουφώματα πλαστικά, η πόρτα εισόδου είναι ασφαλείας, έχει διπλά τζάμια, εγκατάσταση για ηλιακό θερμοσίφωνα και αυτόνομη θέρμανση με κλιματιστικό inverter. Θα είναι προσόψεως καθώς βρίσκεται στην μπροστινή μεριά του συγκροτήματος. Διαθέτει επίσης αύλειο χώρο αποκλειστικής χρήσης. Πρόκειται για ένα νεόδμητο ακίνητο με ποιότητα στην κατασκευή και μοντέρνο ύφος, διαθέτει καινοτόμες ιδέες στην σχεδίαση του αποτελώντας μια ξεχωριστή επιλογή για εξοχική κατοικία ή και για μόνιμη κατοικία, εφόσον απέχει 2 χλμ. από την παραλία της Κεραμωτής και 8 χλμ. από την παραλία Αγιάσματος.
Ο ιδιοκτήτης θα έχει το μοναδικό προνόμιο της αποκλειστικής πρώτης χρήσης, εφόσον η κατοικία θα παραδοθεί σε εξαιρετική κατάσταση εντός νεόδμητου συγκροτήματος κατοικιών με πολυτελής ύφος. Επιπλέον, το ακίνητο κατατάσσεται σε ενεργειακή κλάση Α, λόγω της περιμετρικής μόνωσης που διαθέτει αλλά και της μόνωσης του κελύφους του.
Το συγκρότημα διαθέτει σύστημα ασφαλείας εισόδου με θυροτηλεόραση και θυροτηλέφωνο. Ο τρόπος πληρωμής του τιμήματος θα είναι με τμηματικές καταβολές με την πρόοδο των εργασιών. Το νεόδμητο συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά. Το χωριό Χαϊδευτό διαθέτει βενζινάδικο, ταβέρνα, καφενείο, κρεοπωλείο, φαρμακείο και μίνι μάρκετ.
Έχει εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο προς Κεραμωτή, ενώ απέχει 1 χλμ. από την Κεραμωτή, 11 χλμ. από το αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», 15 χλμ. από την Χρυσούπολη καθώς και 19 χλμ. από την Εγνατία Οδό.
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.