Πώληση Βίλα 261τ.μ. - Νέα Κερδύλια, Αμφίπολη

Ζητούμενη τιμή: 1150000 €

Βίλα - Πώληση - Αμφίπολη, Νέα Κερδύλια

1,150,000 €

Ν. Σέρρες, Αμφίπολη, Νέα Κερδύλια

ID: 231191008-64

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

261

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2019

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-11152 - Αμφίπολη Νέα Κερδύλια ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 261 τ.μ. σε οικόπεδο 7581 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2019 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αδιάφορο, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα απόσταση από πόλη 70000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 75000 μέτρα - Τιμή: 1.150.000 € (Κωδικός γραφείου 231191008-64) Μοναδική βίλα 261τ.μ με πισίνα σε έκταση 7.581τ.μ στα Νέα Κερδύλλια Σερρών.
Η πολυτελής κατοικία βρίσκεται σε πανοραμική και ιδιωτική τοποθεσία, προσφέροντας απεριόριστη θέα στο Στρυμωνικό κόλπο. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Μπαίνοντας στην κατοικία συναντούμε έναν ενιαίο χώρο μίνιμαλ αισθητικής, όπου βρίσκεται το σαλόνι, το καθιστικό και η κουζίνα. Η κουζίνα είναι αλέκιαστη, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, επαγωγικές εστίες και είναι φτιαγμένη από διαλεγμένα υλικά κατασκευής. Από το χολ οδηγούμαστε στο φωτεινό γραφείο όπως και στα υπνοδωμάτια. Συγκεκριμένα το σπίτι περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και το master bedroom με δύο ντουλάπες-δωμάτια και μπάνιο και ένα ανεξάρτητο μπάνιο – wc.
Από την εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον κάτω όροφο ο οποίος διαθέτει playroom, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, δωμάτιο – πλυσταριό και τρείς αποθηκευτικούς χώρους.
Πρόκειται για μία εξαιρετική κατασκευή με ενισχυμένη μόνωση και σοβάδες, εντοιχισμένες υδρορροές με αποστραγγιστικό αγωγό, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, τριζωνικό σύστημα συναγερμού, σύστημα πυρανίχνευσης, σύστημα ηχείων, ρολά παραθύρων με τηλεχειρισμό, triplex τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας DAIKIN, θυροτηλέφωνο, 3 a/c, boiler 150lt, προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, προεγκατάσταση για roof garden.
Στον περιβάλλοντα χώρο δεσπόζει η πισίνα 55τ.μ και το έντονο πράσινο στοιχείο. Διαθέτει 50 δέντρα και 41 ελαιόδεντρα. Στο χώρο υπάρχει ακόμη ένα άνετο κιόσκι καθώς και εξωτερική κουζίνα με μπάρμπεκιου όπως και ένας αποθηκευτικός χώρος - γκαράζ. Η κατοικία διαθέτει γεώτρηση, αυτόματο πότισμα, δύο υπόγειες δεξαμενές αποθηκευτικού χώρου 60κ.μ και η πισίνα διαθέτει ηλεκτρόλυση άλατος.
 Βρίσκεται σε απόσταση 1700 μέτρων από την ακτή και είναι νότιου προσανατολισμού. Η μοναδική αυτή κατοικία είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, της καλαισθησίας και της άνεσης.
Έτος Κατασκευής: 2019

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Διαμπερές

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.