Πώληση Μονοκατοικία 279τ.μ. - Κέντρο, Δράμα

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Δράμα, Κέντρο

250,000 €

Ν. Δράμας, Δράμα, Κέντρο

ID: 231751013-35

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

279

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1987

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 50-1-14954 - Δράμα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 279 τ.μ. σε οικόπεδο 4114 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1987 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, αποθήκη , τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 35000 μέτρα - Τιμή: 250.000 € (Κωδικός γραφείου 231751013-35) Στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα πωλείται μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 279 τ.μ σε αγροτεμάχιο εμβαδού 4.114 τ.μ. κατασκευής 1987 με βάση την οικοδομική άδεια.
Πρόκειται για μια κατοικία τριών επιπέδων που προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα προς την πλαγιά και συνδυάζει την ήρεμη πολυτέλεια με την ιδιωτικότητα.
Η κατοικία εκτός από την κύρια είσοδο διαθέτει και μια δεύτερη, από τον υπόγειο χώρο, δίνοντας έτσι την δυνατότητα εσωτερικής επικοινωνίας του χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με τα άλλα δύο.
Το ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο σαλόνι με τζάκι και κουζίνα, ένα master bedroom, δυο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα w.c.
Μία εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο (loft) του σπιτιού που φιλοξενεί μια βιβλιοθήκη, δυο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Συνεχίζοντας την περιήγηση οδηγούμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας.
Εκεί βρίσκουμε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, ένα μπάνιο και τις αποθήκες.
Τα δάπεδα είναι επενδυμένα με πλακάκι και τα εξωτερικά κουφώματα είναι ξύλινα.
Υπάρχει ατομική θέρμανση με λέβητα πετρελαίου καθώς και ηλιακός θερμοσίφωνας.
Στο υπόγειο υπάρχει δεξαμενή νερού με φίλτρο.
Στον αύλειο χώρο υπάρχει BBQ και γηπεδάκι μπάσκετ.
Στο αγροτεμάχιο υπάρχει γεώτρηση καθώς και κοινή ιδιωτική αποχέτευση με την πανομοιότυπη μονοκατοικία στο συνολικό εμβαδό του αγροτεμαχίου των 8.228 τ.μ.
Η μοναδική τοποθεσία ανταμείβει όποιον έχει το προνόμιο να φιλοξενηθεί σε ένα από τα υπνοδωμάτια και να γίνει ένα με την φύση.
Μοναδική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης κάθε ώρα της ημέρας, κάθε εποχή του χρόνου.
Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις, στην ΕΟ Δράμας-Καβάλας και στον περιφερειακό κόμβο της Δράμας.
Σε μικρή απόσταση από τα περισσότερα οινοποιεία της Δράμας και τα τουριστικά αξιοθέατα, καθώς και 20 λεπτά από τον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων και 35χλμ από την πόλη της Καβάλας.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.