Ενοικίαση Γραφείο 113τ.μ. - Κέντρο, Δράμα

Ζητούμενη τιμή: 900 €

Γραφείο - Ενοικίαση - Δράμα, Κέντρο

900 €

Ν. Δράμας, Δράμα, Κέντρο

ID: 231751008-111

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

113

Έτος Κατασκευής

1996

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 50-2-15315 - Δράμα Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο γραφείο στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 113 τ.μ. . Αποτελείται από 2 χώρους, και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1996 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , A/C, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 900 € (Κωδικός γραφείου 231751008-111) Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος συνολικού εμβαδού 113 τ.μ. σε κεντρικό σημείο της Δράμας.
Βρίσκεται στον πρώτο όροφο διώροφης οικοδομής που χτίστηκε το 1996 και αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, ένα δωμάτιο με δυνατότητα χρήσης και ως κουζίνα, δύο WC και έναν αποθηκευτικό χώρο.
Διαθέτει δάπεδα από πλακάκι και εξωτερικά ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με τριπλά τζάμια.
Για την θέρμανση υπάρχει εγκατάσταση για μονάδα ΑΠΕ ( ανανεώσιμη πηγή ενέργειας ) με αντλία θερμότητας και ο χώρος είναι περιμετρικά μονωμένος με εξωτερική θερμοπρόσοψη.
Τα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης είναι εντελώς καινούρια όπως επίσης και η ηλεκτρομηχανική εγκατάσταση, η οποία παρέχει την δυνατότητα τριφασικού ρεύματος.
Επίσης υπάρχει προεγκατάσταση γραμμής για οπτική ίνα και κλιματισμός.
Το ΠΕΑ ( πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης) είναι υπό έκδοση.
Πρόκειται για έναν χώρο άνετο και φωτεινό, ο οποίος είναι πλήρως ανακαινισμένος και σε άριστη κατάσταση.
Βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, πολύ κοντά σε δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες και είναι κατάλληλος χώρος για κάθε επαγγελματική χρήση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.