Πώληση Βίλα 540τ.μ. - Κέντρο, Δράμα

Ζητούμενη τιμή: 1100000 €

Βίλα - Πώληση - Δράμα, Κέντρο

1,100,000 €

Ν. Δράμας, Δράμα, Κέντρο

ID: 231751008-101

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

540

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2015

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 50-1-15416 - Δράμα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 540 τ.μ. σε οικόπεδο 3250 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2015 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 1.100.000 € (Κωδικός γραφείου 231751008-101) Πολυτελής οικία εμβαδού 540 τ.μ. σε οικόπεδο 3.250 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα και αμφιθεατρική θέα είναι διαθέσιμη προς πώληση στην περιοχή του Πανοράματος Δράμας.
Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με κύριους και βοηθητικούς χώρους και έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό που εξασφαλίζει καταπληκτική θέα. Διαθέτει εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο με ισχυρή περίφραξη και γεώτρηση για το αυτόματο πότισμα του κήπου και την πλήρωση της πισίνας.
Η κύρια εξωτερική βεράντα με το πλήρες και αυτόνομο BBQ και θέα στην καταπράσινη αυλή, είναι ιδανική για την φιλοξενία οικογενειακών και φιλικών συγκεντρώσεων.
Η διαρρύθμιση και η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων έχει γίνει με στόχο την απόλυτη λειτουργικότητα και καλαισθησία.
Ο συνδυασμός του ξύλου με το μάρμαρο προσδίδουν στον χώρο κομψότητα και πολυτέλεια, ενώ συγχρόνως χαρίζουν την θαλπωρή ενός ζεστού σπιτικού. Καλαίσθητες κατασκευές με γυψοσανίδες και κρυφούς φωτισμούς κάνουν ακόμη πιο όμορφη την ατμόσφαιρα.
Για την θέρμανση υπάρχει αντλία θερμότητας που συνδέεται με ενδοδαπέδιο σύστημα, το οποίο εκμεταλλεύεται στο έπακρο τόσο την θερμότητα, όσο και τον δροσισμό που παρέχει η αντλία.
Αυτό το σύστημα ψύξης – θέρμανσης υπάρχει σε όλα τα δωμάτια.
Το οίκημα ανήκει σε υψηλή ενεργειακή κλάση που εξασφαλίζει χαμηλή λειτουργία ρεύματος και μέγιστο ενεργειακό όφελος.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή και τον εξοπλισμό είναι άριστης ποιότητας και υπάρχουν τα ανάλογα παραστατικά με όλες τις λεπτομέρειες που τα αφορούν.
Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά του σπιτιού, ανήκουν οι περσίδες αλουμινίου που είναι ηλεκτρικά ανοιγοκλεινόμενες για την προστασία από τον ήλιο, οι κάμερες και οι πόρτες ασφαλείας, οι δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης και ο εξωτερικός φωτισμός.
Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ο εσωτερικός ανελκυστήρας ( ασανσέρ ) που ενώνει το ισόγειο με τον δεύτερο όροφο.
Περιγραφή χώρων:
ΙΣΟΓΕΙΟ:
-Σαλόνι ευρύχωρο με ενεργειακό τζάκι, που χρησιμοποιείται ως play room,
- κουζίνα που χρησιμοποιείται ως χώρος πλυντηρίου,
-ξενώνας,
- 2 μπάνια,
- 3 υπνοδωμάτια,
-αποθήκη,
-μηχανοστάσιο ασανσέρ,
- 2 κλειστές θέσεις στάθμευσης με ηλεκτρικές πόρτες.
1ος ΌΡΟΦΟΣ:
- Όμορφος χώρος υποδοχής,
- κύριο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι,
- διαμορφωμένος χώρος γραφείου ,
- επιβλητική τραπεζαρία,
- όμορφη και μεγάλη κουζίνα με σκεπαστή βεράντα που λειτουργεί ως αίθριο ,
- γυμναστήριο,
- μπάνιο.
Στο επίπεδο αυτό βρίσκεται η εξωτερική πισίνα, το BBQ και η βεράντα που χαρίζει άπλετη θέα στο όρος Παγγαίο και στο φυσικό τοπίο της περιοχής.
2ος ΟΡΟΦΟΣ:
- master room
– δωμάτιο γκαρνταρόμπα,
- μπάνιο,
-βεράντα με καταπληκτική θέα.
Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, 35 χλμ. από την παραλία της Καβάλας και 45 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού.
Η υπόδειξη της κατοικίας γίνεται μόνο εάν υπάρχει πραγματικό και σοβαρό ενδιαφέρον και η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερόμενου είναι υποχρεωτική.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

WC

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.