Πώληση Άλλο 5984τ.μ. - Κουδούνια, Δράμα

Ζητούμενη τιμή: 210000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Δράμα, Κουδούνια

210,000 €

Ν. Δράμας, Δράμα, Κουδούνια

ID: 231751008-82

Τετραγωνικά Μέτρα

5984

Έτος Κατασκευής

1989

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 50-1-14251 - Δράμα Κουδούνια ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα άλλο συνολικής επιφάνειας 5984 τ.μ. Διαθέτει αποθήκη Τιμή: 210.000 € (Κωδικός γραφείου 231751008-82) Επί της Επαρχιακής οδού Δράμας- Πρώτης Σερρών πωλείται πρατήριο υγρών καυσίμων με πλυντήριο αυτοκινήτων-λιπαντήριο σε αγροτεμάχιο συνολικού εμβαδού 5.984 τ. μ. στα Κουδούνια Δράμας.
Στο οικόπεδο υπάρχει ισόγειο κτίσμα εμβαδού 60 τ.μ. που λειτουργεί σαν γραφείο και αποθήκη με οικοδομική άδεια του 1989.
Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται τρεις αντλίες, πέντε υπόγειες δεξαμενές καυσίμων με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις χωρητικότητας δέκα τόνων η κάθε μια για αποθήκευση καυσίμων.
Επίσης υπάρχει και γεφυροπλάστιγγα μήκους δεκαοκτώ μέτρων για οχήματα με μεγάλο βάρος.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του πρατηρίου είναι ότι στο οικόπεδο υπάρχει πλυντήριο καθώς και ράμπα αλλαγής λιπαντικών για μεγάλα οχήματα και μηχανήματα που μπορούν να σταθμεύουν στον αύλειο χώρο.
Για τις ανάγκες του πλυντηρίου υπάρχει γεώτρηση βάθους δεκαπέντε μέτρων.
Το σημείο παρέχει την δυνατότητα για εγκατάσταση βουλκανιζατέρ.
Η επιχείρηση έχει όλες τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας και πιστοποιήσεις είναι πλήρως εξοπλισμένη και ο αγοραστής μπορεί κάνοντας τις απαραίτητες συντηρήσεις να λειτουργήσει άμεσα το πρατήριο.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.