Πώληση Μονοκατοικία 437τ.μ. - Κέντρο, Σέρρες

Ζητούμενη τιμή: 445000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σέρρες, Κέντρο

445,000 €

Ν. Σέρρες, Σέρρες, Κέντρο

ID: 231431016-14

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

437

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 40-1-13351 - Σέρρες Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 437 τ.μ. σε οικόπεδο 314 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 64000 μέτρα - Τιμή: 445.000 € (Κωδικός γραφείου 231431016-14) Βίλα 437τ.μ. σε οικόπεδο 314τ.μ. στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα της πόλης των Σερρών.
Με πανοραμική θέα στην πόλη των Σερρών, στην Ακρόπολη αλλά και στους πρόποδες του Λαιλιά, συνδυάζει την ευκολία της πόλης με την ηρεμία της φύσης, αφού απέχει μόλις 7’ λεπτά με τα πόδια από την αγορά και μία ανάσα από την μαγευτική κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.
Είναι προσόψεως, φωτεινή, διαμπερής, χτισμένη σε τέσσερα επίπεδα, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει αύλειος χώρος με πισίνα.
Κατασκευασμένη το 2005 με μοναδική καλαισθησία και υλικά της καλύτερης ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο, η εν λόγω οικία διαθέτει κουφώματα αλουμινίου alumil, πόρτα ασφαλείας θωρακισμένη SPITZE, συναγερμό, δάπεδα από ξυλοσανίδα καρυδιάς και μάρμαρο, τέσσερα κλιματιστικά, ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας και καυστήρα πετρελαίου, διπλή εσωτερική μόνωση και ηχομόνωση του κτιρίου και εξωτερική επένδυση με σοβά, σιλικόνη και χαλίκι ώστε να απαιτείται η λιγότερη δυνατή συντήρηση.
Εισερχόμενος σε αυτήν από την κύρια είσοδο δεν μπορεί κανείς να μείνει ασυγκίνητος από αυτό που αντικρύζει.
Κυρίαρχο στοιχείο το κρεμαστό τζάκι, που προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στον ανοιχτό χώρο και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της τραπεζαρίας και του σαλονιού.
Το άπλετο φως από τα υαλότουβλα, η ανεμπόδιστη θέα στο βουνό και στην πόλη των Σερρών, η ζεστασιά του ξύλου, το μυστήριο του κρυφού φωτισμού ενώνονται αρμονικά με το γούστο και την ποιότητα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό.
Στα δεξιά μας βρίσκεται το κτιστό πορτ - μαντό και το wc καλύπτουν διακριτικά τις λειτουργικές ανάγκες της εισόδου.
Στο βάθος αριστερά συναντάμε την κουζίνα, με πάγκο corian και έπιπλα Berloni, με επώνυμες ηλεκτρικές εντοιχιζόμενες συσκευές, διακριτικά απομονωμένη, ευρύχωρη και διαμπερής, γεμάτη φως και αποθηκευτικούς χώρους είναι ιδανικά σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας.
Επιπλέον, είναι εργονομικά τοποθετημένη κοντά στην τραπεζαρία και οδηγεί σε μπαλκόνι με κτιστή ψησταριά και τραπεζαρία όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το φαγητό σου με θέα την πισίνα, έχοντας θέα ολόκληρη την πόλη.
Ακολουθώντας την επιβλητική μαρμάρινη σκάλα ανεβαίνουμε στο επόμενο επίπεδο που περιλαμβάνει ένα master bedroom, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μία αποθήκη-πλυσταριό.
Στα δεξιά μας το πρώτο δωμάτιο είναι το master bedroom, ένας ιδιαίτερα καλαίσθητος χώρος με δικό του βεστιάριο και μεγάλες ντουλάπες, στο οποίο δεσπόζει το μπάνιο με την υπερυψωμένη μπανιέρα.
Το φως που διαχέεται από παντού σε συνδυασμό με τους υαλοπίνακες και τον καθρέφτη ξεγελούν την ματιά του επισκέπτη και δίνουν την αίσθηση της απεραντοσύνης.
Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια είναι επίσης φωτεινά και ευρύχωρα και διαθέτουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες .
Και τα τρία υπνοδωμάτια μοιράζονται μια άνετη βεράντα απαράμιλλης θέας.
Στα αριστερά το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα και δύο νιπτήρες με ξεχωριστούς καθρέφτες και ντουλάπια προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας.
Το τελευταίο δωμάτιο του πρώτου ορόφου διαθέτει ντουλάπες και ράφια και ιδανικά στον χώρο αυτό μπορούμε να τοποθετήσουμε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο.
Συνεχίζοντας στο τελευταίο επίπεδο φτάνουμε στη σοφίτα, ένα άνετο, ζεστό και φωτεινό δωμάτιο, ντυμένο με ξύλινη οροφή και έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, όπου μπορεί κάποιος να εργαστεί, να γυμναστεί ή απλά να απολαύσει την ησυχία του.
Στην οικία υπάρχει και δεύτερη είσοδος από το κλειστό πάρκινγκ που οδηγεί στο κατώτερο επίπεδο του σπιτιού, όπου ανοίγοντας την θωρακισμένη πόρτα, στα δεξιά έχουμε την μαρμάρινη σκάλα και μπροστά ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και ντουλάπα.
Καθώς κατευθυνόμαστε προς τον αύλειο χώρο και την πισίνα, περνάμε έξω από το ευρύχωρο λεβητοστάσιο, στο οποίο είναι τοποθετημένος ο κεντρικός ηλεκτρολογικός πίνακας, αν και ο κάθε όροφος φέρει το δικό του πίνακα.
Όσον αφορά τη θέρμανση της κατοικίας υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ αντλίας θερμότητας και καυστήρα πετρελαίου, ο οποίος επίσης βρίσκεται στον ίδιο χώρο μαζί με το ντεπόζιτο πετρελαίου, το boiler, το δοχείο ζεστού νερού χρήσης καθώς και ράφια για αποθήκευση εργαλείων.
Στη συνέχεια οδηγούμαστε σε ένα από τα εντυπωσιακότερα σημεία της κατοικίας, έναν ηλιόλουστο λειτουργικό χώρο με πρόσβαση σε δικό του μπάνιο, όπου μπορεί κάποιος να χαλαρώσει μόνος του ή με φίλους δραπετεύοντας από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Οι μεγαλοπρεπείς υαλοπίνακες δημιουργούν την αίσθηση της ενότητας με τον περιβάλλοντα χώρο και την πισίνα.
Στο βάθος πίσω από τους εντυπωσιακούς υαλοπίνακες, την ματιά μας αιχμαλωτίζει η καταγάλανη πισίνα, εμβαδού 40τ.μ., η οποία είναι επιστρωμένη με ειδική μεμβράνη για αποφυγή μούχλας και λεκέδων και μπορεί να μετατραπεί και σε θερμαινόμενη.
Το εκπληκτικό αυτό ακίνητο με χαμηλό κόστος ενεργειακής κατανάλωσης, διαθέτει φωτοβολταϊκά με πολύ καλή οικονομική απόδοση ετησίως.
Στην τιμή πώλησης δεν συμπεριλαμβάνονται τα φωτοβολταϊκά.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Κλιματισμός

WC

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Μεσημβρινός

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Συναγερμός

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.