Πώληση Ξενοδοχείο 942τ.μ. - Ταξιάρχες, Δράμα

Ζητούμενη τιμή: 980000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Δράμα, Ταξιάρχες

980,000 €

Ν. Δράμας, Δράμα, Ταξιάρχες

ID: 231751009-86

Συνολικά Δωμάτια

24

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

942

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 50-1-15004 - Δράμα Ταξιάρχες ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ξενοδοχείο 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 942 τ.μ. σε οικόπεδο 2417 τ.μ. . Αποτελείται από 24 χώρους, 9 μπάνια και 4 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2004 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, αποθήκη , κήπο, A/C, εξοπλισμό, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 35000 μέτρα απόσταση από πόλη 12000 μέτρα - Τιμή: 980.000 € (Κωδικός γραφείου 231751009-86) Στους Ταξιάρχες Δράμας πωλείται ξενοδοχείο συνολικού εμβαδού 942 τ.μ. σε οικόπεδο εμβαδού 2.417 τ.μ.
Το ξενοδοχείο είναι τριώροφο και κατασκευάστηκε με άδεια του 2004.
Έχει την υποδομή ενός boutique hotel με 9 πολυτελή άνετα δωμάτια με μπαλκόνια, καλαίσθητα και εξοπλισμένα με όλες τις ξενοδοχειακές ανέσεις. Στον ισόγειο χώρο του lobby υπάρχει η ρεσεψιόν, το μπαρ και το εστιατόριο το οποίο εκτείνεται στη μεγάλη βεράντα του κτιρίου.
Επίσης διαθέτει έναν συνεδριακό χώρο πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας 40 ατόμων.
Ο αύλειος χώρος συνδυάζει το πράσινο της βλάστησης, τα πλακόστρωτα που οδηγούν στο χώρο της πισίνας και του μπαρ με την ομορφιά της θέας του βουνού.
Το χωριό Ταξιάρχες (Σίψα) απέχει 12 χιλ. από τη Δράμα, βρίσκεται στο δρόμο του δάσους της Ελατιάς (Καρα Ντερέ) του μεγαλύτερου σε έκταση δάσους της Ελλάδας (έκτασης 700.000 τ.μ.), έχει έντονη βλάστηση και πολύ καλό κλίμα.
Είναι ένα παλιό χωριό που σήμερα διαμένουν λίγοι κάτοικοι, έχει όμως μεγάλη επισκεψιμότητα εξαιτίας της γυναικείας μονής των Ταξιαρχών και του μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη.
Το καλαίσθητο αυτό ακίνητο, μπορεί να φιλοξενεί τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού (πεζοπορία, ορειβασία, χιονοδρομικό κέντρο, mountain- bike, motocross, paragliding) και του αγροτουρισμού – γαστρονομικού τουρισμού (αμπελώνες – οινοποιεία, ποικιλίες μανιταριών – τρούφας, φάρμες εκτροφής ζώων, τυροκομεία, μελισσοπαραγωγή, ελαιώνες, μοναδικές ταβέρνες με ντόπια εδέσματα και υψηλών προδιαγραφών εστιατόρια).
Εκτός από τις ομορφιές της πόλης (Πηγές Αγίας Βαρβάρας, Βυζαντινή εκκλησία της Αγ. Σοφίας, Βυζαντινά τείχη, Αρχαιολογικό μουσείο) ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφτεί το Πάρκο Αρπακτικών Πτηνών στα 23χλμ, τη Γέφυρα Παππάδων Νέστου στα 24χλμ, τον Αρχαιλογικό χώρο των Φιλίππων Καβάλας σε απόσταση 30χλμ, το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων σε ίδια απόσταση, τις παράλιες τις καβάλας στα 35 χλμ., το Σπήλαιο Πηγών Αγγίτη (Μααρά) στα 38χλμ, τους Καταρράχτες Σκαλωτής στα 40χλμ.το Δασικό Χωριό της Ελατιάς στα 54χλμ, το Σπήλαιο της Αλιστράτης στα 58χλμ και το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Όρους στα 60χλμ.
Μια εξαιρετική πρόταση για ένα ακίνητο με δυνατότητα για πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.