Πώληση Μονοκατοικία 210τ.μ. - Κέντρο, Σέρρες

Ζητούμενη τιμή: 215000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σέρρες, Κέντρο

215,000 €

Ν. Σέρρες, Σέρρες, Κέντρο

ID: 231431018-33

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

210

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1981

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 40-1-13059 - Σέρρες Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. σε οικόπεδο 155 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1981 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα ξύλινα, μαρμάρινα πατώματα, κήπο, τζάκι, σίτες, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 64000 μέτρα - Τιμή: 215.000 € (Κωδικός γραφείου 231431018-33) Μονοκατοικία 210τ.μ. σε οικόπεδο 155τ.μ. στην περιοχή Αγίου Αντωνίου της πόλης των Σερρών.
Κατασκευάστηκε το 1981 και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιοχές της πόλης.
Με θέα την Ακρόπολη και ευρισκόμενη εντός των ορίων της αρχαίας πόλης Σίρρις, συνδυάζει την άνεση του κέντρου με την ηρεμία της φύσης, αφού απέχει μόλις 3’ λεπτά με τα πόδια από την αγορά και μία ανάσα από την μαγευτική κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.
Είναι προσόψεως, φωτεινή και διαμπερής και είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα :
υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο ενώ στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας υπάρχει αύλειος χώρος.
Ανοίγοντας την κεντρική πόρτα και εισερχόμενοι στην οικία συναντάμε στα δεξιά μας ένα χρωματιστό και λειτουργικό wc, ενώ στα αριστερά μας βρίσκεται ένα άνετο, φωτεινό και διαμπερές σαλόνι με ένα γωνιακό και πλήρως λειτουργικό ενεργειακό τζάκι.
Από το σαλόνι υπάρχει πρόσβαση στην βεράντα και στην πίσω αυλή.
Στα δεξιά μας βρίσκεται μία πολύ φωτεινή και πολύ μεγάλη κουζίνα, σημείο καθημερινής συνεύρεσης της οικογένειας, πολύ έξυπνα σχεδιασμένη αφού δένει με το σαλόνι χωρίς να ενοχλεί, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και την πίσω αυλή.
Ανεβαίνοντας από το ισόγειο στον πρώτο όροφο, μέσω μίας εσωτερικής σκάλας επενδυμένης με ξύλο, συναντάμε τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε βεράντα ενώ τα τρία από αυτά έχουν εκμεταλλευτεί πολύ έξυπνα τον χώρο της στέγης, δημιουργώντας μικρές σοφίτες και αποθηκευτικούς χώρους.
Κατεβαίνοντας στο υπόγειο συναντάμε στα αριστερά μας το λεβητοστάσιο και στα δεξιά μας έναν αποθηκευτικό χώρο.
Συνεχίζοντας υπάρχει το μπάνιο και δίπλα ένας χώρος που χρησιμοποιείται ως κουζίνα και πλυσταριό, ενώ την παράσταση κλέβει ένα μεγάλο σαλόνι με πρόσβαση στην πίσω αυλή, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος χαλάρωσης με τους φίλους και την οικογένεια.
Όλοι οι χώροι του υπογείου έχουν παράθυρα.
Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο και τα εξωτερικά κουφώματα είναι από ξύλο με σίτες.
Διαθέτει ατομικό λέβητα πετρελαίου και μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο φυσικού αερίου.
Πρόκειται για ένα πολύ καλαίσθητο ακίνητο, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, δίπλα στο κέντρο της πόλης ενώ στην περιοχή υπάρχουν ιστορικά σχολεία όλων των βαθμίδων.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

WC

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.