Πώληση Μεζονέτα 189τ.μ. - Παραλία Ελαιοχωρίου, Ελευθερές

Ζητούμενη τιμή: 600000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ελευθερές, Παραλία Ελαιοχωρίου

600,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερές, Παραλία Ελαιοχωρίου

ID: 231331020-21

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

189

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-15043 - Ελευθερές Παραλία Ελαιοχωρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 189 τ.μ. σε οικόπεδο 4050 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 600 μέτρα - Τιμή: 600.000 € (Κωδικός γραφείου 231331020-21) Πωλείται κατοικία στην περιοχή της Παραλίας Ελαιοχωρίου κατασκευασμένη σε αγροτεμάχιο επιφανείας 4.050 τμ, διαμορφωμένο σε επίπεδα για να καλυφθεί η υψομετρική διαφορά με έξυπνο και πρακτικό τρόπο, με ελαιόδεντρα, και φυτεύσεις που δίνουν ιδιαίτερη ομορφιά στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος είναι περιφραγμένος στα όρια της ιδιοκτησίας.
Το κτίριο είναι κατασκευασμένο σε τρία επίπεδα περίπου 63,0 0τμ έκαστο κα αποτελείται από δύο ανεξάρτητες κατοικίες, ένα ισόγειο διαμέρισμα με άμεση πρόσβαση στην αυλή, που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας και κουζίνας, και τέλος μπάνιο. Στο πιο πάνω επίπεδο του 1ου ορόφου βρίσκουμε την είσοδο της διώροφης μεζονέτας απευθείας στον ενιαίο χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας και την ανεξάρτητη κουζίνα, μέσω της εσωτερικής σκάλας ανεβαίνουμε στο τρίτο επίπεδο, του 2ου ορόφου, και συναντάμε τρία υπνοδωμάτια και το μπάνιο.
Στον 1ο και 2ο όροφο οι ένοικοι έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την απεριόριστη θέα του Αιγαίου πελάγους και της Παραλίας Ελαιοχωρίου. Η κατασκευή της κατοικίας έγινε από τους ιδιοκτήτες για προσωπική χρήση και μόνο, κάτι που φαίνεται από την ποιότητα της κατασκευής και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτό. Στον περιβάλλον χώρο θα βρούμε διάφορους χώρους βοηθητικής χρήσης, όπως στέγαστρο για στάθμευση αυτοκινήτου, μικρή αγροτική αποθήκη για την αποθήκευση εργαλείων.
Το ακίνητο αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση για την απόκτηση έτοιμης εξοχικής κατοικίας ή και μόνιμης, μιας και η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται εύκολα μέσω σκυροδετημένου (μπετό) δρόμου.
Η κατοικία βρίσκεται πολύ κοντά στην θάλασσα και με εύκολη πρόσβαση είτε από την ανατολική πλευρά της Καβάλας είτε δυτικά από της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.