Πώληση Μεζονέτα 400τ.μ. - Κέντρο, Σέρρες

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Σέρρες, Κέντρο

250,000 €

Ν. Σέρρες, Σέρρες, Κέντρο

ID: 231431017-70

Τετραγωνικά Μέτρα

400

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 40-1-15796 - Σέρρες Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. σε οικόπεδο 694 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 2007 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κήπο απόσταση από θάλασσα 64000 μέτρα - Τιμή: 250.000 € (Κωδικός γραφείου 231431017-70) Μεζονέτα 400τ.μ. σε οικόπεδο 694τ.μ. στην περιοχή της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων της πόλης των Σερρών. Βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης της πόλης, σε συγκρότημα κατοικιών, το οποίο είναι σε περιφραγμένο οικόπεδο.
Είναι σε ημιτελή κατάσταση, είναι προσόψεως, διαμπερής και φωτεινή. Αποτελείται από τρία επίπεδα : Ισόγειο, που περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι, στο οποίο υπάρχει αναμονή για τζάκι, ένα μεγάλο δωμάτιο, ένα χώρο κουζίνας, ένα μπάνιο και μία αποθήκη. Έχει πρόσβαση στο φρεάτιο του ασανσέρ και υπάρχει εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον 1ο όροφο και στον αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται κάτω από αυτό το επίπεδο. Από εδώ υπάρχει άμεση πρόσβαση στον αύλειο χώρο. 1ο όροφο, που περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι, στο οποίο υπάρχει αναμονή για τζάκι, ένα χώρο κουζίνας και ένα wc. Έχει πρόσβαση στο φρεάτιο του ασανσέρ, εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον επάνω και κάτω όροφο και εξωτερική σκάλα που οδηγεί στον αύλειο χώρο. Υπάρχει μεγάλη βεράντα με πέργκολα από σκυρόδεμα. Η κύρια είσοδος της κατοικίας, βρίσκεται σε αυτόν τον όροφο και είναι στην πλευρά του δρόμου, όπου υπάρχει περίφραξη με σκυρόδεμα και θέση παρκινγκ. 2ο όροφο, που περιλαμβάνει τρία δωμάτια και ένα μπάνιο. Λόγω της προνομιακής της τοποθεσίας, προσφέρει απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων και τον ορεινό όγκο του Λαϊλιά. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, σε περιοχή που προσφέρει φυσικό κάλλος, ησυχία και ιδιωτικότητα. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.